Мауриньо: Или ще поема голям клуб или никой

14:54
Мауриньо: Или ще поема голям клуб или никой
Бившият треньор на Челси Жозе Мауриньо е повторил отново, че неговото желание е да поема някой от топ отборите или той няма да работи изобщо.

Португалецът е разкрил, че интерес към самия него има от десетина клуба, но той не би направил крачка назад и ще чака оферта от най-добрите отбори в Испания или Италия.

Той ще трябва да почака доста дълго време, тъй като свързваните с неговото име отбори на Интер, Реал и Барселона имат наставници за следващия сезон.

Роберто Манчини по всичко изглежда, че ще остане на чело на Интер, въпреки че по-рано заплашваше с напускане. Треньорът на "белия балет" Бернд Шустер е също готов да продължи досегашната си работа, а Барселона назначи Хосеп Гуардиола за заместник на Франк Рийкард.

Мауриньо напусна Челси миналия септември и от тогава не е поемал друг клуб. Въпреки това той настоя, че ще чака оферта, която би отговаряла на неговите изисквания.

Той заяви пред португалския вестник "Bola": "Вземете за пример Марчело Липи. Той е световен шампион с Италия, а сега не работи, като изчаква за клуб, който е достатъчно голям за него."

"Аз не съм готов да направя компромис поемайки отбор от средна класа, което би било стъпка назад в кариерата ми. За това аз ще работя също за голям клуб или ще спра да работя изобщо."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация