Константин Баждеков: Не знам дали Батков ще продава Левски

20:50
Константин Баждеков: Не знам дали Батков ще продава Левски
Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви за БГНЕС, че не е в течение дали президентът Тодор Батков ще продава клуба.


"Не знам Левски да се продава. Това го научавам от медиите и за мен са спекулации. Но трябва да се обърнете към г-н Батков, той знае най-добре”, коментира шефът на "сините”. На въпрос запознат ли е с изказването на румънския бизнесмен Нати Меир, че ако сделката за Стяуа пропадне, заедно с неговия американски партньор милиардер Шон Мекитен ще купят Левски, Баждеков отговори: "Не съм запознат с това изказване. Въпросният румънски бизнесмен да каже с кой от ръководството е разговарял.”

Финансовият директор на "сините” добави, че е изпратил писмо до президента на БФС Борислав Михайлов относно разходите на клуба заради отлагането на първия пролетен кръг на първенството и обеща, че в края на седмицата ще разкрие повече подробности.

Както е известно Константин Баждеков се закани, че Левски ще съди футболната централа с искане за 20 000 лева, след като спортно-техническата комисия отложи започването на шампионата с една седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitako68
03.03.2009 12:14

ШОМ НЕ ОТРИЧА ИМА НЕЩО ВЯРНО. А ДАНО Е ЗА ХУБАВО