Джо Коул: Меси е по-добър от Роналдо

17:51
Джо Коул: Меси е по-добър от Роналдо
С идването на края на сезона се появиха и слухове свързани с големите трансфери в Европа. Говори се, че Челси възнамерява да похарчи крупни суми в желанието си да привлече играчи като Стивън Джерард и Лионел Меси, независимо колко сензационно изглежда всичко това.

Джо Коул, който отсъства от терена известен период от време довел до рязък спад във формата му се надява, че клубът му би могъл да привлече аржентинският феномен.

Въпреки, че Кристиано Роналдо се наслади на един изключително успешен сезон както в индивидуален, така и клубен аспект, Джо Коул смята, че Меси е по-добър от португалеца.

"Аз смятам, че и двамата са великолепни играчи. Роналдо е фантастичен, но Меси показа в 1/2-финала кой е най-добрият."

"Ако ние го привлечем, аз ще се радвам да играя с него. Той е само на 20 години и е толкова добър, не бих могъл да си представя колко добър ще бъде в следващите 10 години."

Коул продължи налагайки своята философия, че не може неговите съотборници да се връщат отново и отново на мача на Манчестър Юн. с Уигън, след който "червените дяволи" станаха за втори пореден път и общо 17-и шампион на Англия.

"Ние не може да гледаме назад към техния мач с Уигън. Най-добрият отбор спечели титлата в Премиер Лигата, това е толкова просто."

"Ние има да играем за Купата в Шампионската Лига. Ако вие се притеснявате за всяка допусната грешка, то нямаше да можете да спите никоя нощ."

"Всички ни поздравиха за почти спечелената титла и достигането до финала в Шампионската Лига, но сега говорим единствено за спечелването на трофея."

Бившият футболист на Уест Хям разкри също, че английските национали в двата отбора са взели решение да не бъдат подмятани шеговити фрази след финала, независимо от крайния победител.

Английският национален отбор ще изиграе две контроли със САЩ и Тринидад и Тобаго и това е продиктувало вземането на подобно решение, целящо запазване на добрата атмосфера в отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

doni_brasco
15.05.2008 18:23

и какво е тва решение за шеговитите фрази...звучи абсурдно

SaDisTa
15.05.2008 18:19

хахахаха тоя е болен.ДА ходи да се прегледа