Балъков без кадрови проблеми за мача с Ботев

20:17
Балъков без кадрови проблеми за мача с Ботев
Футболистите на Черноморец направиха втората си тренировка за седмицата на отлично подготвения терен на стадион "Лазур". Въпреки дъжда, който преваля, теренът от последно поколение изкуствени настилки не създаде никакви затруднения на възпитаниците на Красимир Балъков.

В заниманията през новата седмица се включиха няколко от ключовите играчи на отбора, които по различни причини пропуснаха последните тренировки. Пламен Крумов, който изкара вирусно заболяване и не тренира пълноценно десетина дни, вече се чувства напълно възстановен и тренира на пълни обороти. Желанието и раздаването в тренировките на опитния футболист е пример и за по-младите му съотборници, които също не се щадят в заниманията преди първия пролетен кръг.

Македонският национал Ванчо Траянов, който също пропусна няколко тренировки, поради болки в ахилеса, започна да тренира и вече заема мястото си в средната зона на терена в двустранните игри на отбора. Той също ще бъде на разположение на мениджъра за съботния мач с Ботев Пловдив.

Светлин Симеонов, който лекуваше разтегнати връзки на рамото се включи в тренировките на отбора, но все още не е напълно възстановен и по всяка вероятност ще пропусне първото домакинство. Според лекарският щаб обаче до седмица той няма да има никакви проблеми да участва в шампионатните мачове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация