Велев: Имам леки опасения от съдийството срещу Литекс

16:23
Велев: Имам леки опасения от съдийството срещу Литекс
" Литекс е сериозен отбор, който със сигурност ще търси победата в Пловдив. Ние също сме амбицирани да спечелим и се надявам зрителите да видят един добър мач. Имам леки опасения от съдията Станислав Тодоров, защото знаете през последните години на какъв съдийски комфорт се радва отборът от Ловеч", заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев.

"Но това го оставям на заден план. За мен по-важното е ние как ще играем срещу Литекс, а не как съдийската бригада ще се представи", заяви още на брифинга Емил Велев. Кокала даде днес редовната си пресконференция на Лаута, на която направи своя коментар за изтегления жребий за Купата на България, както и за предстоящото дерби от шампионата срещу Литекс. Наставникът изрази своето мнение и относно желанието на Юнес Бенжелюн да напусне отбора в края на есенния полусезон.

Той уточни, че проблемите в тима с контузени футболисти постепенно отшумяват. "Травмата на Здравко Лазаров не е толкова тежка и аз силно се надявам той да се възстанови до неделя. Същото важи и за Джереми Родригес. Той вече направи две тренировки, а днешната ще му е трета", допълни още треньорът на "смърфовете".

"Колкото до жребия за Купата, сега много повече ме вълнува мача с Литекс и след това ще мислим за Добруджа. Те са млад и амбициозен отбор, който се опитва да играе футбол. Можеше да ни се падне по-лек съперник, но можеше и доста по-тежък. За мен най-лекият съперник е този, който вече си го победил", заяви Велев.

Той бе категоричен, че Бенжелюн няма да си тръгне лесно от Лаута. "Без мое разрешение той не може да напусне. При всички положения ще говоря с него и ще се опитам да го разубедя. Освен това мисля, че Юнес има договор за още две години. Аз лично искам той да стане в отбора, тъй като е класен футболист и добър професионалист. Надявам се, след като разговаря с мен, да си промени мнението. Няма да е толкова лесно да си тръгне от Локомотив", завърши пресконференцията си Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация