Роналдо: Щастлив съм тук, но в бъдеще нищо не се знае

11:05
Роналдо: Щастлив съм тук, но в бъдеще нищо не се знае
Кристиано Роналдо взриви обстановката в Манчестър Юнайтед броени дни преди финала за Шампионската Лига в Москва, след като спомена, че е възможно да напусне клуба.

Sportsmail обяви, че Реал Мадрид е готов да отправи оферта към португалското крило в размер на 200 000 £ на седмица. Така той би се превърнал в най-високо платеният футболист в света.

Юнайтед са заявили твърдо, че най-добрият им футболист и голмайстор през изминалия сезон не се продава. Все пак те ще трябва да потърсят алтернатива на самия него в случай, че той пожелае да напусне "Олд Трафорд". Самият играч заяви:

"Аз съм щастлив тук и се чувствам спокоен.Но нека да изчакаме да мине финалът за Шампионската Лига. Щастлив съм, но за в бъдеще нищо не се знае."

Роналдо изживява своя най-добър сезон в отбора на "червените дяволи", отбелязвайки цели 41 попадения във всички срещи, в които е взел участие. С негова помощ отборът защити титлата си от миналата година, както и достигна до финала за Шампионската Лига за 1-ви път от 1999г. насам.

Попитан какво мисли за евентуален негов трансфер в Испания, Роналдо е заявил: "Аз казах милион пъти, че имам огромното желание да играя там, но едно е да мечтаеш, а съвсем друго реалността."

"Аз знам, че те (Реал Мадрид), както и други отбори в Испания харесват стила ми на игра.Това може единствено да ме радва, но аз съм щастлив тук."

Генералният директор на Реал Мигел Ангел Аройо говори относно закупуването на Роналдо срещу сума, която би счупила рекорда за трансфер на даден футболист:

" Реал Мадрид има платежоспособността и финансовата ликвидност, за да направи един евентуален трансфер на Роналдо в клуба възможен. Ако неговият трансфер при нас не бъде осъществен, то причината не би била от финансова гледна точка."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fidel_castro
17.05.2008 12:14

А и вече 5 години го чакаме да направи нещо в някой решителен мач...

fidel_castro
16.05.2008 18:25

За пореден път Роналдо ме втрещява с тези негови изказвания. Бих казал ,че след като толкова много му се иска да играе в Испания( Реал М) да си събира куфарите и да се маха, че вече ми писна от неговите глупости

Patilanec
16.05.2008 14:16

ani 200 000 000 това са милиони не пиши глупости

halbata
16.05.2008 13:44

споко пичове.Алекс винаги намира добри футболисти.всеки си има заместник

yankovsky
16.05.2008 12:25

трябва да остане на "ОЛД ТРАФОРД" и да мисли за напускане след 2-3 сезона щото сега е най добрия играч в света и трябва да остане в най добрия отбор