Димитър Пенев трябва да стане почетен президент на ЦСКА

11:20
Димитър Пенев трябва да стане почетен президент на ЦСКА
В ЦСКА цари пълен хаос, заяви легендата на "армейците" Георги Илиев-Майкъла. Той коментира предстоящата смяна на треньорския пост на "Българска армия, при която Димитър Пенев ще бъде заменен от своя племенник Любослав Пенев.

"Нека се разберат първо кой ги управлява, а после да търсят вината в треньора. "Титан" ли са им шефове или не?! Имат си двама изпълнителни директори - единият няма пари и той не знае за какво е там, а другият само се чуди как да им оправя задълженията. В "червения" клуб управлението е най-неясно, а безвластието води до проблеми. Не може за две години 40 човека да минат през един отбор. Това е бизнес, от който някой има облаги. Ръководството е напълно безотговорно, никой не излиза открито да поеме отговорност, пазят си хората заплатките. Има футболисти в този отбор, които нямат място в ЦСКА - скъпи чужденци, за които не би трябвало да се харчат пари, защото те не притежават нужните качества да защитават клубните цветове.", комрнтира Георги Илиев.

"Грешка е включването на треньорите в трансферите. Почват да се занимават с това кой къде, кога ще ходи, колко пари ще взема и по този начин забравят за какво са в тима. Забравят своята треньорска работа и започват да се занимават с другата, по-сладката", заяви Майкъла.

"За Димитър Пенев ще кажа само "без коментар". Той е дал наистина много на ЦСКА. Вярно, че вчера не излезе с оптималния състав. Смяната му е нож с две остриета. Според мен за него винаги ще има място в тима, може дори за почетен президент да бъде избран. Но ако наистина ще го сменят, Любослав Пенев е много добър вариант за заместник. Това момче е изключителен професионалист и заслужава да му се даде шанс да влезе ръководството на ЦСКА", добави Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация