Шинаватра разпродава Сити

12:23
Шинаватра разпродава Сити
Тайландският милиардер Шинаватра, който подготвя уволнението на мениджъра Свен Горан Ериксон, очевидно е отвратен от действията на своя отбор през втората половина от сезона.

Реакцията на собственика на клуба е била доста крайна, като неговото желание е било за масивна чистка, която включва дори младите звезди Майка Ричардс, Майкъл Джонсън и Джо Харт.

Тази новина едва ли би могла да се хареса на феновете на "гражданите", които организираха масова демонстрация срещу Шинаватра през изминалата седмица. Самите фенове заплашват да не закупят абонаментните си карти, докато бившият тайландски премиер управлява клуба и докато не стане ясно с какви играчи ще разполага отборът през следващия сезон.

Собственикът на "гражданите" е написал писмо до всеки един член на клуба, в което заявява своите намерения през следващия сезон да започне с нов треньор и нови играчи.

Това от своя страна е подтикнало депутатът Джон Уордъл да се извини на играчите за погрешната стъпка с продажбата на акциите на клуба на Шинаватра.

Капитанът Ричард Дън се очаква да премине в тима на "свраките" срещу сумата от 5 млн. £. Майка Ричардс е също нещастен. Той подписа нов контракт през февруари за срок от 4 години, защото бе убеден, че клубът върви в правилната посока. Сега обаче отборите на Манчестър Юн. и Челси следят събитията около него от близо.

Джонсън е цел на "червените" от Ливърпул, а вратарят Харт е желан от мениджъра на Тотнъм Хуан де Рамос. В Тотнъм също така желаят да привлекат и нашия Мартин Петров.

Съндърланд следят ситуацията около Стивън Айрлънд, както и за евентуален трансфер на Елано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация