Сурови наказания очакват футболистите на ЦСКА

12:57
Сурови наказания очакват футболистите на ЦСКА
Изпълнителният директор на шампионите от ЦСКА Венцислав Живков се изказа остро по въпрос на футболистите на тима и имаше забележки най-вече към защитника Кирил Котев, който след отпадането от Пирин заяви "и ние храним семейства, ръководството трябва да се замисли и да ни плати дължимите пари".

"Днес футболистите трябваше да си получат заплатите, но няма да ги получат, защото ще се съберем и ще решим как да ги накажем за отношението им. Те трябва да играят за привържениците на ЦСКА. Няма да толерираме такива изказвания. Знаете ли, че заплатата на Котев е колкото на целия отбор на Пирин? Първо футболистите трябва да играят за себе си, после за близките си и за клуба. Вчера те не показаха нищо такова. Като ръководство сме преценили кога ще платим заплатите", заяви Венцислав Живков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Getcatta
05.03.2009 17:30

Този, явно че е чел моето изказване от вчера...Продължавам да мисля, че Котев вчера се изложи, но от друга страна не е луд този дето яде зелника.
А ако шефовете на ЦСКА/и не само/ искат съвет, то оставете ги на заплата средна за България, около 500 лева, пък им давайте премии за победа по 2,3,4 и т.н хиляди лева. Така хем ще си докарват същите пари, хем ще е за свършена работа..

drummer
05.03.2009 16:29

Нормална реакция на всяко ръководство, което е "забравило", че трябва и да се плащат заплати на футболистите. Друг е въпроса, че те са твърде високи за "ниския" футбол който се играе, по нашите терени. Но за това са договорите, за да се спазват. Всичко ще бъде забравено още след първия мач с Беласица! *devil*

pappi
05.03.2009 13:48

*lol* Интересно ми е какви ще са им наказанията,като не са получавали и без това пари ??? *lol* Ще им взимат сигурно колите и ще ги карат да ходят по градския транспорт ли??? А то може и за това да са паднали вчера,за да имат оправдание да не взимат пари Нищоооо....важното е че вече има кой да духа супата