ЛА Галакси повика Бекъм за началото на сезона

13:34
ЛА Галакси повика Бекъм за началото на сезона
Треньорът на Лос Анджелис Галакси Брус Арина заяви, че очаква завръщането на Дейвид Бекъм в САЩ следваща седмица и включването на звездата в тренировъчния процес.

Независимо от спекулациите, че Галакси са позволили на бившата звезда на британския футбол да остане с италианския гранд до юли, Бекъм бе повикан обратно в САЩ за началото на сезона, който започва малко по-късно този месец.

"Никога не сме заявявали официално, че той напуска", заяви Арина.
"Никой не е казал, че си тръгва. От самото начало заявихме нашата позиция. Имаме играчи, които отдаваме под наем. Очакваме Дейвид да се върне на 9 март. Чакаме и Ландън Донован по същото време. Ако Бекъм реши да промени ситуацията ще реагираме по съответния начин", допълни още наставникът на Галакси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emo_peleto
05.03.2009 17:49

Хубав коментар, ReZo. До сега не бях се замислял защо Бекъм заряза Реал, и то точно когато те станаха шампиони и всички в Мадрид го боготворяха. Жалко за него.

ReZo
05.03.2009 16:29

Бекъм можеше и да бъде велик футболист....само да не се беше оженил за проста жена - материалистка...
Сега е наврян дълбоко под чехъла ....Няма значение какво иска той, или дали Милан го искат в състава си ...важно е каквото каже Вики !
Затова, пишлемета, отваряйте си широко очите един ден като си зимате булки ....или просто изберете свободата - останете Ергени ! *joking*