Левски разгроми ЦСКА при юношите

20:55
Левски разгроми ЦСКА при юношите
Юношите старша-възраст на Левски разгромиха съперниците си от ЦСКА с 4:1 в среща от първенството, която се игра днес на "Герена". "Сините" бяха с класа над съперниците си и пропуснаха поне още толкова голови положения, съобщиха от ПФК Левски.

Момчетата на Викторио Павлов решиха мача още в първия половин час, когато нанизаха три попадения в "червената" врата. Още в 13-а минута, дейният Боян Табаков навърза няколко защитници на ЦСКА и с диагонален удар откри резултата. В 26-а минута, Марио Димитров проби отдясно, центрира и капитанът на гостите Росен Колев се отбеляза автогол - 2:0. След още 4 минути, централният нападател на Левски се пребори за топката по десния фланг, върна към Боян Табаков, за който не бе проблем да се разпише отново - 3:0.

След почивката преобладаваха грубостите, но Левски отново бе по-добрия отбор и Боян Табаков можеше да запише хеттрик, но отличния му шут от фаул бе спасен с мъка от вратаря Стойчев. В 76-а минута, защитникът Александър Митев отбеляза изключително красив гол, след като с прехвърлящ удар доведе резултатът до 4:0. 4 минути преди края на мача, ЦСКА стигна до почетно попадение дело на Тони Костадинов от дузпа.

В края на мача капитанът на ЦСКА бе изгонен за втори жълт картон. След днешния успех Левски оглави класирането в първенство с три точки пред "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари