Касияс избран за най-добър в Испанската примера

14:55
Касияс избран за най-добър в Испанската примера
За най-добър играч в испанската Примера дивизион бе избран играчът на Реал Мадрид Икер Касияс. Стражът на "белия балет" събра 6 от общо 19-те вота в класацията, като остави след себе си Дани Гуиза от Майорка (3 гласа).

Съотборниците в Барселона Андрес Иниеста и Шави си поделиха третата позиция с по 2 гласа, колкото има и Серхио Рамос от Реал Мадрид.

Условието за гласуване бе такова, че никой от анкетираните нямаше право да посочи футболист от своя отбор. Сред запитваните личаха имената на Мончи (Севиля), Миятович (Реал Мадрид) и Чики Бегирстайн (Барселона).

Някой от тях бяха запитани също така, кой според тях е най-добрият испански футболист за момента, независимо от страната в която се подвизава. Според Сантяго Лоренте (Хетафе) това е Фернандо Торес, Чики Бегирстайн се спря на Дани Гуиза, който  се спряга с евентуален трансфер на "Камп Ноу", докато Миятович подкрепи Андрес Иниеста.

За най-добър млад играч в Испания гласовете бяха разделени между футболиста на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро и звездата на Барселона Лионел Меси.

Диего Лопес от Виляреал се нареди непосредствено след Касияс за най-добър вратар, докато наградата за най-добър защитник бе спечелена от Серхио Рамос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Merkov
17.05.2008 14:28

Касиас е най добрият вратар в света

gogito53
16.05.2008 15:27

Да наистина Касияс е определено най-добрият вратар за Примера Дивисион!