Нежният пол атакува Аршавин

12:10
Нежният пол атакува Аршавин
Тези дни стана ясно, че английски феминистки са готови да обявят война на руския новобранец в лондонския Арсенал Андрей Аршавин. Представителките на движението за защита на правата на жените са дълбоко оскърбени от некоректните изказвания на Андрей по адрес на прекрасния пол.

Активисти от движението на феминистките били шокирани, когато футболистът публично заявил, че изпитва неприязън към пушачките. Освен това 27-годишният руснак заяви, че на представителките на слабия пол категорично не бива да се издават удостоверения за управление на автомобил.

"Вбесявам се, когато забележа жени, които пафкат. Това е грозна и отвратителна гледка - възмущава се Андрей, току-що пристигнал на Острова. - Освен това една жена никога не бива да сяда зад волана - това е истински ужас!"

Английските застъпници за правата на жените рязко порицаха подобни изказвания особено от устата на знаменитости, които оказват огромно влияние върху общественото мнение.

"На Аршавин не му отива да говори подобни неща", уверена е Ема Портман, една от най-влиятелните във феминисткото движение в Лондон. "Ние се борим за равноправие на жените и сме готови кръв да леем за подобни изказвания! В близките дни ще дадем официална оценка на недопустимите приказки на руския футболист."

Истината е, че западните феминистки се отнасят доста трепетно към равенството между половете. Поради това всяка критика по адрес на жени от устата на мъж, още повече публична личност, каквато е лидерът на Сборная и нападател на един от водещите европейски клубове Андрей Аршавин, за тях е обявяване на война. А както е известно, на война всички средства са позволени.

На един от сайтовете на поклонниците на Арсенал една от ярките феминистки, известна в интернет с прозвището Амазонка, призова всички девойки, оскърбени от изказването на Андрей, да организират по време на мач от Премиършип акция, насочена срещу идиотизмите на руския плеймейкър

Девойката призова своите съратнички да дойдат на стадиона с транспаранти, заклеймяващи руснака.

На 7 март в Лондон пък ще се проведе марш на феминистките, в който ще участват представители на движението от цяла Европа. Демонстрацията е в чест на Международния ден на жената. Основната цел на марша е протест срещу насилието върху жените в семейството.

Между другото нека напомним, че малко по-рано изказванията на Андрей едва не му костваха английската виза. Тогава феминистките заплашиха да се обърнат към британското правителство с молба да не пускат смутителя на мъгливия Албион

При дебюта си за Арсенал Аршавин призна, че съпругата на испанския вратар на Топчиите Мануел Алмуня му предала чрез мъжа си да стои по-далеч от нея, защото била яростна шофьорка и здравата го наругала. Неотдавна пък английската общественост се опълчи срещу жената на най-скъпия футболист на Арсенал Юлия Аршавина. В едно от интервютата майката на две деца призна, че Испания устройва по-добре нейното семейство, докато Англия с кухнята и традициите си не извикват у нея кой знае какъв възторг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
15.03.2009 03:38

Амии точно обратното е - доказано е научно че жените нестават за шофьори,а за пушенето зависи от начина,може и да е секси за някой,за мене например *thinking*

arsen
07.03.2009 13:07

Тия феминистки направиха слон от мухата.Още малко ще призоват Венгер да го продаде(руснака)А Андрей е напълно прав за пушенето от жените,но дамите според мен са добри шофьори *thumb_up*

daxy
06.03.2009 15:52

прайлну се е изказал руснака

leketoo
06.03.2009 14:01

Голяма работа станала! Кво като е казал така, няма право на мнение ли? Така мисли, така е казал! Да, може да организират нещо на "Емирейтс", да отидат и да ги подкрепят в борбата за ТОП 4, ми не да се занимават с подобни тъпотии *sick*

useraAfc
06.03.2009 13:52

Прав е грозно е да се гледа как жена пафка.. *party* но пък всеки както си иска