Проф. Вучков съсипа Боби Михайлов

20:20
Проф. Вучков съсипа Боби Михайлов
В сутрешният блок "Здравей, България" на Нова телевизия ругаене на килограм отнесе президентът на БФС Борислав Михайлов. Той бе разкъсан от новия морален ментор там проф. Юлиан Вучков.

Професорът обвини шефа на футбола в слугинаж на клубове, като даде за пример наведеното му положение към Литекс. "Знам ги тези неща. Спират ме хора по улиците, сред тях има и спортисти. Те ми казват това-онова", сподели Вучков. Точните определения, които професорът използва за Михайлов бяха "свирчо" и "търчи-лъжи".

Не се размина и на друга емблематична фигура на българския футбол - Христо Стоичков.

"Колкото е добър като играч, толкова не става като човек. Не се гордея, че ми е сънародник", каза още професорът. Ами то и Стоичков не се гордее с професора, ама какво от това?

Единственият, който не попадна под ударите на Вучков, бе капитанът на националния отбор Димитър Бербатов.

"Елегантен играч, елегантен мъж. Страната ни има нужда от хора като него."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sten4
15.03.2009 03:32

Браво професоре *thumb_up* Много правилно!

Eely
08.03.2009 19:46

От футбол всеки може да разбира,то няма голяма философия,дали обаче и сърцето ти трепва,това се пита в задачата. *wonder*

rado_kz91
06.03.2009 23:01

Щом и проф. Вучков е започнал да разбира от футбол нещата не отиват на добре. Ама няма нищо странно, положение в тази страна се описва със заглавието на един култов български филм "Специалист по всичко". Това последното важи не само за професор Вучков.

onzzy
06.03.2009 22:19

хей професоре от коя страна се рита топката *smile*

lubo_nemaniq
06.03.2009 21:59

Само едно ми е много интересно-от кога г-н Вучков започна да разбира от играта наречена футбол.Не го следя(а и нямам намерение да го правя),но считам,че тази изкуфяла и морално и физически остаряла личност(дядка) е последният ама наистина последният човек,който трябва да дава оценка за работата на Боби Михайлов и да коментира по какъвто и да било начин,който и да е било човек или известна личност(в случея Христо Стоичков) свързана с ФУТБОЛА в България!!!

BUBOLE4O_ME4O
06.03.2009 20:27

"Ами то и Стоичков не се гордее с професора, ама какво от това?"
Това за какво сте го написали бе колеги? Колкото е дал Стоичков на България, толкова и е взел...ако не и повече *sad* Всички, които разбират за какво става въпрос, виждат как лева движи интереса! Свършиха онези сърцати времена, когато се раздаваха за нашата Родина. Стоичков, Михайлов, Томов ...се тая, само имената са различни. Погребват родния футбол, ако може да се нарече футбол... Трябва да бъдат спрени! Жалкото е, че има толкова таланти в БГ, а тези изроди пропиляват бъдещето им!