Байерн отпрати Донован в Америка

14:27
Байерн отпрати Донован в Америка
Американският нападател Лендън Донован ще се завърне в състава на Лос Анджелис Галакси на 10 март от наема си в тима на Байерн Мюнхен за разлика от съотборника си Дейвид Бекъм, пред който все още има вариант да остане в тима на Милан.

Ел Ей Галакси обяви, че Донован, който е водещ голмайстор на американката футболна лига този сезон с 20 гола, ще поднови тренировки с тима на 10 март.

26-годишният нападател изигра пет мача за Байерн Мюнхен и един мач в турнира за Купата на Германия. Той също пожела да остане на "Алианц арена", но това няма как да стане, тъй като Юрген Клинсман разполага в атака с Лука Тони и Мирослав Клозе, а от следващия сезон и с нападателя на Хамбургер Ивица Олич, който ще дойде в Мюнхен през лятото. Донован разпространи изявление, което гласи:

"Аз съм развълнуван, че се завръщам у дома при моите съотборници и Ел Ей Галакси. Въпреки че резултатите не бяха такива, каквито очаквахме, аз прекарах страхотно време в Германия. Готов съм, имам мотивация и смятам, че се завръщам в Америка като един по-опитен играч."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация