Моуриньо: Показахме уважение към себе си и към футбола

08:37
Моуриньо: Показахме уважение към себе си и към футбола
Показахме уважение към себе си, към футбола, изиграхме добър мач и заслужено победихме, коментира треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо след успеха с 3:0 над Аякс като гост в последен мач от груповата фаза на ШЛ.

"Този мач показа, че Реал Мадрид се отнася с уважение към футбола като цяло и в частност към своята работа. За всеки мач се настройваме сериозно. Беше ни все едно кой ще заеме второто място. Играхме нашата си игра и през първото полувреме изглеждахме превъзходно. През втората част не успяхме да задържим това високо ниво на игра, но обяснението е, че на терена имахме много футболисти, които не са свикнали да прекарват дълго време на полето. Защитавахме се добре и се поздравихме с важна победа. Никой не получи травма, а футболистите, които не играят редовно, имаха възможност да понатрупат игрова практика", коментира Моуриньо.

"Бях много щастлив, когато след края на мача си включих телефона и видях много sms-и с поздравления от играчите. Това показва колко сплотен отбор сме", каза още Специалния.

"Предстои ни мач с Барселона. Нямаме много време, за да се подготвим за него. Показваме добра игра, побеждаваме, уверени сме в себе си, но всеки мач е различна история", завърши треньорът на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

duko123
08.12.2011 15:25

какво хала мадрит бе за6то бяха отменени 2 гола на аякс... а реал жкара един сигурен ж засада а за другия немойе да се прецени ...гадни копелета са судиите които жинаги помагат на реал...су6то и реал са много долен и боклу4ииски отбор...

Cloyster
08.12.2011 11:43

Евала,за което на РМ,че не легнаха като някои други к*рви тия 2 дни,въпреки че имат мач с Барса в събота вечерта *smile*