Раниери: Форца Парма

12:46
Раниери: Форца Парма
Борещите се за Скудетото италиански грандове Интер и Рома ще срещнат отборите на Парма и Катания, които от своя страна трябва да определят кой ще се присъедини към вече изпадналите Ливорно и Емполи.

И докато повечето футболисти и привърженици на Юве ще подкрепят Рома, то старши треньорът на "черно-белите" ще вземе страната на Парма.

Раниери водеше "пармалатите" преди да поеме Ювентус и се надява те да останат в серия "А" и през новия сезон:

"Аз няма да подкрепям Интер или Рома, но аз ще поддържам Парма. Аз прекарах там последната една година и се чувствах много добре в един голям клуб със сериозни хора."

"Аз ще бъдa изключително доволен, ако те успеят да се спасят от изпадане, но разбира се осъзнавам и това, че те са индиректно замесени в битката за Скудетото. Надявам се да успеят да победят."

"Ние не сме част от тази борба, но искрено се надявам, че това ще се промени през следващия сезон."

"Бианконерите" завършиха на трета позиция, след като се завърнаха от Серия "Б" . Те се насладиха на сравнително добър сезон, класирайки се за Шампионската Лига. "Старата госпожа" ще се надява на по-добро класиране във вътрешния шампионат и европейски триумф по това време през следващата година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stani_Stavrev
18.05.2008 14:10

Нормално е при тези обстоятелства Раниери да вземе страна на Парма ! Аз невиждам смисъл Парма за остане остане в Скудетото ! Те са най продажническия тим в Италия ( нещо като Славия в България ) падат от който и когато искат но винаги провалят добрите състави или тези който в този момент са във форма ! Няма да скрия че съм невероятен привърженик на Катания и ми е мечта да отида и да ги гледам насред сицилия как побеждават някой гранд пък и замислете се - може да са слаби като гости , но вижте какво сториха като домакини ! Победиха Интер , Милан и Лацио направиха X-ове на Юве на два пъти и на Милан , а за купата сътвориха чудо след унищожителните жребии отстрониха Салернитана - Лече - Триестина - Удинезе - Милан и накрая бяха БУКВАЛНО ЗАКЛАНИ от садията при домакинството си на Рома на полуфиналите ! Според мен днешните двубой ще завършат с Титла за Интер и спасение за Катания ! Успех в прогнозите !