Иванков отказва нов договор със своя клуб

17:33
Иванков отказва нов договор със своя клуб
Според турската преса, вратарят на националния отбор на България и на турския Кайзериспор Димитър Иванков е отказал да продължи своя договор. От ръководството на настоящият му клуб са заявили, че исканата заплата в размер на 1 млн. долара на година не е по техните сили, още повече, че клубната политика налага инвестирането да не бъде в заплати на играчи, а в съвсем различни направления, като спортни съоръжения и младежка школа.

За най-вероятен заместник на бившия страж на Левски се спряга името на Сюлейману. Камерунецът вече е дал своето съгласие да премине в отбора на Кайзери срещу далеч по-малка сума от исканата от българина.

"Класата, която притежава Иванков е голяма и той определено ще ни липсва в турнира за купата на УЕФА, но ние не можем да си позволим подобна заплата." - добави спортният директор Юджел Шахин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sersema
17.05.2008 11:24

е кое му е многото!!за този клуб може и да е много, но за турските грандове 50 000 евро на месец изобщо не са много за класен вратар!

misho84
17.05.2008 05:12

Иванков се е побъркал! 1 милион? определено е луд! Вратари от неговата класа не би трябвало да са толкова алчни и нагли.