Лион излиза за победа

17:54
Лион излиза за победа
Лион гостуват на отбора на Оксер в последния мач за сезона от Лига 1. Ако спечелят дори една точка, то те ще триумфират за 7-ми пореден път като шампион на своята страна.

Няколко играчи дадоха изявления пред френската медия, че няма да излязат за равенство, а ще гонят задължително победата. 20-годишният нападател на Лион Карим Бензема заяви пред "France Football", че неговият отбор отива, за да победи и да финишира по шампионски.

Младият нападател изтъкна факта, че в гостуванията си неговият отбор се представя достатъчно добре, а в случаите когато е поставен под напрежение съумява да излезе "сух". За пример Бензема изтъква победата над техния конкурент за титлата Бордо с 4:2.

"Този сезон всеки един от нас бе наясно с важността на мачовете и в Шампионската Лига и в първенството. Всеки път, в който нещата изглеждаха значителни, ние се представихме положително." - каза той.

Лион несъмнено е достатъчно силен отбор, за да се справи с предизвикателството Оксер въпреки неособено добрите резултати, които отбора реализира в последно време.

Седем дена след евентуалното спечелване на титлата, Лион ще пътува до "Стад дьо Франс" за да срещне борещия се да не изпадне състав на ПСЖ във финална среща за Купата на Франция. Ако спечели и титлата и купата, то Лион за 1-ви път ще триумфира с дубъл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация