Продават ЦСКА в края на месеца, сделката още не е факт

21:37
Продават ЦСКА в края на месеца, сделката още не е факт
Ръководството на ЦСКА отрече появилите се информации, че продажбата на "червените" вече е факт. В официално съобщение на сайта на клуба се съобщава, че сделката ще бъде финализирана в края на март.

Информацията гласи следното:

Във връзка с днешните съобщения в медиите, че сделката по продажбата на ПФК ЦСКА ЕАД е финализирана, сме упълномощени да внесем следните уточнения:

1. Сделката по продажбата се развива по план. Приключили са финансовият и юридическият анализ. Уточнени са основните параметри по договора.
2. След излизане на решението на КЗК, което се очаква до края на март, ще се пристъпи и към финализация на договора.
3. В договора е предвидено всички изисквания по лиценза да бъдат покрити от купувача, а продавачът да ги признае като част от цената по сделката.
4. В управителните органи на ПФК ЦСКА няма нови промени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
09.03.2009 09:06

Кво ли въобще се палите за родния футбол всичко е КОРУПЦИЯ.
Прост пример мачовете : Вихрен - Славия , Беласица - Спартак Вн , Локо Сф - Цска и като прибавим и онази титла на Локо Пд която Жоро Илиев (мир на праха му), си я купи преди няколко сезона...... въобще не ми се говори за родния футбол *wink* *smile*

lubo_krika
09.03.2009 03:56

Цесекари-левскар съм,но ще се радвам наистина да ви продадат на някой,който наистина ще е заинтересован от клуба да продължава напред,въпреки проблемите които в момента така нелепо опропастяват вашия футбол.Наистина ще се радвам занапред да има повече отбори за УЕФА и ШЛ,за които ние да скандираме и да се гордеем.Дано съм жив за да се радвам на повече успехи на поне 3 клуба от нашето първенство,сред които е и ЦСКА.Този отбор не заслужава такова отношение от страна на ръководството.Дано дойде по-бързо времето,когато ще имаме наистина добро и НЕКОРУМПИРАНО първенство каквото е в момента.

stef_sh
09.03.2009 01:38

Това се нарича ЗАВИСТ !!! Недей да гледаш нашите титли гледай си титлите на Левски!!! Защото ако продължаваш да гледаш нашите на края на сезона ще видиш още една във витрината на ЦСКА.... а ви ще бършете прахта от старите си титли!!!

cesekarchetooo
09.03.2009 01:38

barcata_ , ти си пълен боклук. Няма да ти обяснявам защо, ако не си разбрал досега, по-зле за теб. Четвърти километър те зове...

barcata_
09.03.2009 00:35

е то на кой му пука за ц*ка ако мога да зная отбор с измислена емблема и държан от воените ако не бяхте техен отбор сте никой дали и 2 титли щехте да имате ц*ка имате касмет че в бг не се спазват мно неща ширин и левски кюстендил да ви питам защо ги пратиха в В групите а ?
а вас пи оставиха като също трябваше да сте там защото сте е крепени е за тва и докато вие и говедата сте така няма да има футбол в тая държава *angry* *thumb_down*

Bal
08.03.2009 22:59

За привържениците на ЦСКА е редно да знаят истината за любимия отбор.Изписаха се толкова лоши