Масчерано: Ще се завърнем по-гладни за отличия от всякога

17:09
Масчерано: Ще се завърнем по-гладни за отличия от всякога
Ливърпул не успя да спечели през тази година нито Премиер Лигата, нито Шампионската Лига, a Хавиер Масчерано заяви, че грешките през тази година не трябва да бъдат повтаряни през 2008/09.

Той каза: "Следващият сезон ще бъде много, много различен. Ние трябва да вярваме в промяната ни към по-добро."

"Ние имаме подкрепата на нашите привърженици,ние имаме отбор, който е потенциален шампион и който вярва във всичко това."

"Как няма да постигнем нашите мечти, след като това е истина? Ние ще се завърнем през август още по-гладни за отличия от всякога."

Масчерано е един от по-дребните халфове в лигата. Той внесе яснота относно неговите уникални физически данни:

"Аз не съм висок като Стивън Джерард или други играчи, които имат близка до неговата физика. За това аз трябва да бъда смел и да показвам всяка минута, че притежавам голямо сърце."

"В моята позиция, поради ниския ми ръст трябва да влагам двойно повече сила срещу тези футболисти с които се срещaм."

"Аз съм най-дребният играч в отбора на Ливърпул. Вероятно дори съм сред най-дребните халфове в страната и всички срещу които ни предстои да играем със сигурност ще решат, че ще ме надвият физически."

"По време на престоя ми в Ливърпул надявам се съм доказал, че те не могат."

Поради всичко това, Масчерано си е спечелил прозвището "чудовище Масч", с което феновете на "червените" го назовават.

"Когато се срещам с привържениците на отбора ни, те ме наричат така.Това ме прави щастлив, защото виждаm, че съм взел правилното решение да дойда в Англия и по-конкретно в отбор като Ливърпул." - споделя сияещ играча.

23-годишният играч заключи, че е изключително горд да бъде част от "Анфийлд".

"Искам да бъда важна част от своя отбор в бъдеще. Що се отнася до изминалия сезон, силно се надявам той да бъде последният без спечелен трофей."

"Изживяхме много интересен сезон, но всеки от нас продължава да живее с усещането, че бихме могли да постигнем повече. Аз можех да бъда разбира се по-добър. Знам, че не съм завършен играч и за това се стремя да се науча от другите на някой тънкости."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация