България трябва да има по-висока преценка за своя футбол

15:06
България трябва да има по-висока преценка за своя футбол
Помощник треньорът на шампионите от ЦСКА Хесус Паредес заяви, че е в България за да върне старата слава на отбора от стадион "Българска армия".

"Аз съм помощник треньор, ще отговарям за физическата подготовка. България е едно много достойно място за това, което аз работя. Когато човек отива някъде, трябва да е убеден, че ще осъществи това, което иска. В разговорите ми с Любо разбрах, че целите на ЦСКА са много високи и това е европейски клуб. Знам, че клубът е имал някакви проблеми, не знам точно какви. Това не ме притеснява. Увериха ме, че всичко ще бъде наред. Вижда се, че футболистите на ЦСКА са добри. Договорът ми е за същия срок като на Любослав Пенев - две години и половина. Идвам в голям клуб, за да помогна на Любослав Пенев и нашата цел е да върнем старата слава на ЦСКА. От много години знам за ЦСКА, а наскоро имах възможност да разговарям и с един мой колега, който е правил разузнаване на ЦСКА за мач на "червените" с Атлетико Мадрид. Трябва да имате по-висока преценка за вашия футбол. Обичам да работя на Панчарево, заяви Паредес на първата си пресконференция в България.

В края на брифинга, помощникът на Пенев демонстрира, че е научил поздравите на български език и преброи до 10.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iksvel
12.03.2009 18:02

Да, да. по-висока самооценка друг път. Изгледайте последните 5 мача между двата най-титулувани отбора в България, за да видите "класата" ни....

Resorter
12.03.2009 16:48

Тоя младеж, все още не се е срещнал с Българската действителност. *lol*