Отборът на кръга в Италия

11:57
Отборът на кръга в Италия
Матео Серени (Торино): Направи поне 6 решителни спасявания преди да бъде преодолян от Освалдо (Фиорентина) в самия край на срещата. С изявите си той си гарантира мястото в списъка на Роберто Донадони за Евро 2008.

Майкон (Интер): Постоянно нападаше по десния фланг, което доведе до най-големи проблеми за състава на Парма. Най-добрият краен защитник в Серия "А".

Алесандро Гамберини (Фиорентина): Много прилежен в защита. Справи се с всички атаки на Торино. Ключов компонент в защитата на "виолетовите" през сезона.

Матиас Силвестри (Катания): Изигра мача на живота си и въпреки, че позволи на Вучинич да отбележи в самото начало на срещата, успя да се превърне в най-добрият играч за своя отбор в тази среща.

Филип Мексес (Рома): Уверен в способностите си и единственият защитник на "вълците", оправдал гласуваното му доверие, особено в края на срещата, когато натискът от страна на домакините бе засилен.

Патрик Виейра (Интер): Основен стълб за "нерадзурите" в последната среща от сезона, след като възстанови от контузия. Срещу Парма той бе господар в центъра на терена.

Масимо Амброзини (Милан): За пореден път свърши изключително много работа по своя фланг. Заслужава да бъде новият капитан на "росонерите".

Кака (Милан): Трите асистенции в срещата с Удинезе доказаха величината на неговата класа. Пропусна да отбележи от дузпа, но това не бе фатално за крайния резултат.

Златан Ибрахимович (Интер): Постоянно е критикуван, че е нерешителен във важните мачове, но в неделя той опроверга всички, като отбеляза две попадения, с което донесе титлата на Интер.

Масимо Макароне (Сиена):
Отбеляза два гола в срещата с Палермо, като особено красив бе вторият, който ще се помни дълго време.

Алесандро дел Пиеро (Ювентус): Отбеляза нови два гола срещу Сампдория, с което оглави еднолично листата при стрелците. Неговият най-добър сезон в Серия "А" от много време насам.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация