Челси с готова оферта за Робиньо

13:04
Челси с готова оферта за Робиньо
Челси ще се опита да привлече играча на Реал Мадрид Робиньо срещу сумата от 35 млн. евро през това лято, но от испанския клуб декларираха, че футболистът не е за продан.

"Сините" искат да изкушат бразилския национал далеч от "Сантяго Бернабеу" и началната оферта ще бъде наистина голяма според Радио "Marca".

Президентът на Реал, Рамон Калдерон заяви, че не би позволил на Робиньо да напусне, като дори подготвя нов договор за своя играч.

"Той не е в трансферния списък. Ние няма да го продадем." - заяви той по време на празненствата по случай титлата в понеделник.

Въпреки опровержението за неговото напускане, освиркванията от част от публиката, които получи бразилеца, може да го накарат да размисли. Отборите на Арсенал и Манчестър Юнайтед също са готови да се присъединят към списъка с евентуални купувачи.

Бернд Шустер не е съгласен да се раздели със своя играч. Той планира да извърши много малко промени през лятото, като по този начин да запази ядрото на отбора си. Както 24-годишният "кариока", така и Махамаду Диара няма да бъде продаван:

"Те двамата са важна част от нашия отбор. Защо ние ще искаме те да напуснат?", запита репортерите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация