Куарешма: Ще покажа най-доброто от мен на Евро 2008

14:11
Куарешма: Ще покажа най-доброто от мен на Евро 2008
Звездата на Порто Рикардо Куарешма гарантира, че ще покаже своята оптимална форма на Евро 2008. Португалското крило не спира да демонстрира своя напредък от както дойде на "Естадио до Драгао" и това е привлякло вниманието на отбори като Реал Мадрид и Челси.

24-годишният футболист не се показа в най-добрата си светлина по време на финала за Купата на Португалия в неделя загубен с 0:2 от Спортинг Лисабон, но спомогна достатъчно за спечелването на шампионската титла.

Куарешма загатна, че очаква да остави отлично впечатление с играта си по време на Евро 2008, но осъзнава и това, че в отбора на Португалия никой не може да бъде сигурен за своето място:

"Разполагаме с 23 играчи и всеки един от тях иска да започне като титуляр. Има много добри играчи на моята позиция, но аз знам своята цена и вярвам в себе си" - заяви при пристигането на отбора във Визеу, където ще остане на подготовка до заминаването за Швейцария.

"Чувствам се леко уморен от мача в неделя и самото пътуване, но ще се оправя."

Португалия разполага с 11 играчи, които ще направят своя дебют на такъв важен форум, но това не би могло да изплаши звездата на "драконите"

"Ние имаме млад отбор с огромен потенциал и талант" - завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация