Шоу за зрителите на стадион \"Лазур\"

18:51
Шоу за зрителите на стадион \"Лазур\"
За пореден път ръководството на Черноморец Бургас ще направи шоу за зрителите на стадион "Лазур", които ще гледат двубоя от втория пролетен кръг с отбора на Локомотив Пловдив.

Преди мача и на полувремето публиката ще бъде подгрята от мажоретките на ПСФК Черноморец Бургас. Освен тях за приповдигнатото настроение на зрителите преди поредния футболен празник в града ще се погрижи Общинският духов оркестър, който ще направи генерална репетиция за предстоящите летни концерти на култовото място за бургазлии – "Охлюва".

Градусът на настроението ще се повдига от стотиците литри безплатна бира и сандвичи, които всеки зрител дошъл на мача ще може да опита. За целта срещу входния си билет феновете ще получат специален талон за кетеринг, който ще им осигури безплатните удоволствия.

Но и това не е всичко. Заедно с билета си за вход желаещите да участват в томболата за фланелка на "Черноморец" с името на Краси Балъков ще получат и талон за прогноза на крайния изход на мача между Черноморец Бургас и Локомотив Пловдив. Тези талони попълнени с резултата и трите имена на участника в томболата, ще трябва да бъдат пуснати в една от шестте урни, разположени на стадиона до началото на съответния двубой. Всеки участник в томболата ще има право на един талон и една прогноза за един мач. Тегленето на жребия измежду позналите ще се извърши на полувремето на следващия домакински мач на "акулите" или позналите резултата от мача с Локо, ще бъдат обявени преди мача с Черно море Варна.

Томболата ще стане традиционна и ще се провежда преди всеки домакински мач на отбора. Днес на пресконференция представителите на медиите попълниха първи своите талони и видяха синята фланелка "Найки" с номер 10. От клуба изразиха специална благодарност на мениджъра Красимир Балъков, който се съгласи да разписва фланелките с неговото име на феновете познали резултата. Първата фланелка с №10 ще бъде връчена лично от Балъков на журналиста с най-точна прогноза, а това ще стане на редовната пресконференция преди двубоя с Черно море.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bamberman007
15.03.2009 08:46

сульо и пульо ще отиде да хапне и пиине.и накрая равен мач.