Емил Велев: Новите бяха малко сковани

19:56
Емил Велев: Новите бяха малко сковани
"Новите ни играчи бяха малко сковани", сподели старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев след контролата с Локомотив София в Сандански.

"Второто полувреме изглеждахме по-добре. Винаги съм казвал, че в тези мачове не се гледа само резултата, а това как един отбор се представя като цяло", заяви Велев.

"Почти във всички играчи видях лека умора. Бяхме по-мудни от Локомотив (Сф), но това е нормално, тъй като те са започнали по-късно подготовката и бяха по-свежи. Но това няма никакво значение, ние си следваме нашата програма и продължаваме да тренираме и да чакаме следващите мачове. Не мога да кажа, че само в една зона от терена има проблеми, а в друга не. Имам впечатления от новите футболисти. Според мен те не успяха да покажат това, на което са способни. Бяха малко сковани, а и те тренират по тази програма, по която целият отбор се готви, така че не може на 100 процента да се каже, че сме ги преценили за едно полувреме игра", каза още наставникът на "черно-белите".

"Знаете, че доста хора от групата не играха – Здравко Лазаров, Юнес Бенжелюн, Танко Дяков и други. Нещата с Иван Караджов са уточнени – просто трябва да подпише договора и да почне да тренира. Чакаме и друг вратар в началото на другата седмица, така че ще видим кой ще бъде приоритет, завърши коментара си Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация