Гигс: Роналдо е най-добрият в света

17:35
Гигс: Роналдо е най-добрият в света
Асът на португалския национален отбор Кристиано Роналдо ще оглави атаката на Манчестър Юнайтед в срещата им с Челси утре вечер от Шампионската Лига. Гигс смята, че неговият съотборник е най-талантливият футболист.

Уелсецът каза: "Това бе брилянтен сезон за него. Определено той е най-добрият футболист в момента, дори в последните две години."

"Да бъде толкова последователен, да играе така добре и да отбележи всичките тези попадения е прекрасно. Той бе феноменален и аз се надявам, че ще продължи да върви нагоре помагайки и на себе си и на своя клуб."

34-годишният футболист е уверен, че играчите на Сър Алекс взети заедно могат да се превърнат в най-добрия отбор, с който е разполагал Юнайтед до сега, ако спечелят трета Европейска Купа.

Той добави: "Средната възраст на отбора е много ниска, но Вие преценявате за даден отбор по трофеите, които е спечелил."

"През 1999 година направихме требъл и успехът от тогава е барометър за всеки отбор."

"Ако този отбор спечели Шампионската Лига, то се надявам, че след това те ще спечелят още много отличия."

Сър Алекс иска да спечели за втори път Купата в най-комерсиалния турнир, за да отбележи 50-та годишнина от злополуката над Мюнхен. На 6 февруари 1958 година в самолетна катастрофа загиват 23 човека, сред които и 8 футболисти на "червените дяволи".

Манчестър Юнайтед са на една титла от рекорда на Ливърпул, но Гигс настоя, че неговите съотборници трябва да се фокусират върху печеленето на трофеи, а не на рекорди.

"Ние не мислим за рекордите, ние мислим как да спечелим Премиер Лигата."

"Възрастта в отбора е добра, така че близкото бъдеще изглежда ярко. Да спечелиш Лигата се изискват здрава психика и физика.

"В началото на всеки сезон, треньорът ни поставя за цел да спечелим всеки мач и всяко състезание. Това е очакваното ниво на Манчестър Юн. - ние се опитваме да печелим всеки един момент."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

val_gg
21.05.2008 11:42

BLQ---Меси има бъдеще,т'ва че тоя сезон не е вкарал,повече голове от Роналдо,не значи че е по слаб баце,по-добър е както знаеш имаше и доста травми...Меси прави играта на БАРСА и всеки мач се раздава до дупка....роналдо нема да го коментирам НЕ е на НИВОТО на МЕСИ,ае отивам да правя коремни преси,слагам край на спора и пускам червените завеси..хахах ПОСЛЕПИС*tongue*рост народ, слаба държава...глупака е глупак шОт незнае,че е тъп [!]

val_gg
21.05.2008 11:32

ще го пишем на кирилица бате....няма спор че К.Роналдо е добър,НО не е толкова добър,колкото Лионел Меси,нема к'во да спорим,осебено за тия леваци журналистите,където определят кой е добър..Меси баце....

meh0
21.05.2008 00:06

Защо всички почват да хулят РОНАЛДО, че бил манекен балерина и т.н едното няма нищо общо с другото.РОНАЛДО направи невероятен сезон, за който всеки футболист би си мечтал.Гуммен хайде кажи ми, кога е падал РОНАЛДО след като е губил топката ?

rusnaka1607
20.05.2008 23:02

Няма какво да се говори. Няма слаб играч в театъра на мечтите НО халф гол майстор. Това е велико за клуба

manol_tnt
20.05.2008 22:43

gummen да прав си и на мен Руни ми харесва повече, но с тези 40 гола за 1сезон... просто през този сезон Роналдо си е върха

gunmen
20.05.2008 21:21

Най-добрия играч на Манчетър си остава Рууни. Роналдо е "БАЛЕРИНА" , т.е. като губи топката пада, а аз такъв тип футболисти не харесвам.

manol_tnt
20.05.2008 21:08

За мен Роналдо е най-добър в момента, защото не всеки може да "бутне топката във вратата"! Финтове знае и ги използва много добре ( е понякога прекалява). Блестящ е в играта с топка и без топка (т.е. да се движи и да бъде на точното място в точния момент). Може и да има по-добри от него, но не са го показали този сезон.

meh0
20.05.2008 19:44

koro паляк, чуваш ли се какви ги дрънкаш нямал никакъв шанс в Италия.Даваш ли си сметка че Висшата лига е най-силното първенство, като си прочетеш Читанката и ела да спориш, че в Италия нямал шанс

Frankie_Lampard
20.05.2008 19:43

fear11 не сам сагласен с теб , Роналдо е в секцията "НАЙ ДОБРИ" за която ти говориш , защото колкото и антипатичен да ми е той е голям футболист , но не най добрия. За мен има няколко играча , които могат да му се пртивопоставят , това са : Меси , Робиньо , Куаресма , Торес , Дрогба също както и Нани има и много други , които са достойни за титлата НАЙ - ДОБЪР и все пак си играе момчето тук никой неможе да спори .

blq
20.05.2008 19:02

Ами за халф това е много добро постижение

bubrek
20.05.2008 18:30

blq значи според теб който има повече голове е по-добрият?

kork
20.05.2008 18:25

Шот меси се контузи в мача за шампионската лига срещу Селтик бе и отсаства много време а в тва че тоя ронлдо играе си е вярно ама само за англия става в Италиа няма никав шанс

blq
20.05.2008 18:10

След като Лео Меси е толкова добър що не е вкарал повече голове

fear11
20.05.2008 18:02

За мен това е поредният "Добър играч" който е заобиколен от добри футболистикоито му правят играта и за него остава да бутне топката във вратата !!!! Момчето знае финтове но качили след като мине 1 играч се изморава - лично мнение Колкото до феновете му съжелявям , че ще ви разочаровам , но не мога да го добавя в графа "НАЙ-ДОБРИ"