Елате на \"Лазур\", шоуто е гарантирано

10:52
Елате на \"Лазур\", шоуто е гарантирано
Бира, мажоретки и аржентинско танго привличат запалянковците в Бургас. Някой ще се учуди що за комбинация е това, но ако иска да узнае, да заповяда на стадион "Лазур" в неделя вечер. Без излишна еуфория, но с повишено настроение и оптимизъм, Черноморец чака "смърфовете" край морето след 1:1 през есента на "Лаута".

Красимир Балъков пресича всеки опит на футболистите си да полетят нависоко, след добрия пролетен старт срещу "канарчетата". И двата състава потеглиха с победи и дуелът помежду им предполага да е достатъчно интригуващ. "Акулите" избраха тишината и спокойствието на традиционната си база в Поморие. Едва в събота следобед, след последната тренировка, ще стане ясно дали халфовете Ванчо Траянов и Костадин Дяков, пропуснали дебюта на Балъков, ще попаднат в групата. Алтернативата на отпадналия от състава до края на сезона капитан Пламен Крумов е впечатляващият с габаритите си Дуду. Всъщност, дилемата пред наставника е дали да заложи на бразилския тандем или да се довери отново на двойката Платини - Фернандес. Адриан и Роберто Карбони впечатлиха с първите стъпки на аржентинското танго миналата събота и са на път да се превърнат в новите любимци на феновете.

Кебапчетата и виното отстъпват мястото на сандвичи и безалкохолна бира. В допълнение към сексапилните мажоретки на изкуствения терен, крак ще ударят и тежките мъже от местния духов оркестър. Празникът за запалянковците се задава, а щастливци, познали верния резултат, могат да се сдобият с фланелка на отбора с името и автографа на Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
15.03.2009 15:32

dumbo_s тва е лично мое мнение ии да ти кажа не съжалявам ще видиме довечера .. ест не изключвам и Х-а като по-вероятен

dumbo_s
15.03.2009 13:20

Хаххаха когато Локо Пловдив бие с Черноморец сега , някой дойде ми се обади ... После да каже сметка в спортингбет да му пратя 10 л. *sick*

don_dido
15.03.2009 11:02

Ай черно-бели машини , смачкайте фасона на акулите.