Тотнъм удари Стенли и компания на \"Вила Парк\"

19:54
Тотнъм удари Стенли и компания на \"Вила Парк\"
Астън Вила загуби у дома с 1:2 от Тотнъм в мач от 29-я кръг на Висшата лига и предвид великолепната форма на Арсенал, надеждите на "бирмингамци" за заветното 4-о място намаляват с всеки изминал кръг.

В 5-а минута Джърмейн Джинас се възползва от хубаво центриране и грешка на Брад Фридъл, за да открие резултата в полза на "шпорите". Домакините се опитаха да реагират предимно с центрирания от фланговете, но по-чистите положения бяха за Тотнъм. Тимът на Хари Реднап имаше още две много добри възможности да увеличи преднината си. В последната минута на полувремето Вила удари греда.

След почивката гостите започнаха по-активно и създадоха няколко опасности, при една от които Дарън Бент в 50-а минута покачи на 2:0.

До края тимът на Стилиян Петров, който игра цял мач, опита да отговори и Джон Карю с глава върна един гол в 85-а минута, но до обрат не се стигна. Астън Вила са на 5-а позиция, като вече отстъпват 4-о място на Арсенал заради по-лошата си голова разлика.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Katula
15.03.2009 21:38

браво на тотн1м познах на точен и го очаквах да бият защотото от когато киин се завърна сякаш целият отбор набра голямо желание за игра и победи