Закопчаха Масена Моке за три нощи, Вихрен го били натопили

08:39
Закопчаха Масена Моке за три нощи, Вихрен го били натопили
Скандалният напоследък Масена Моке е бил арестуван в петък вечерта, съобщи за "7 дни спорт" самият футболист. Играчът бил в интернет клуб, когато полицай му поискал документите, които конгоанецът бил забравил вкъщи.

"Казах му, че не са у мен, и му обясних, че живея на 5 минути. Поканих го да дойде у дома, за да ги види. Той отказа и ме прибра за показания в РПУ", каза Моке.

Футболистът е прекарал последните 3 нощи в приют за временно настаняване на лица без документи.

"За мен това си е чист затвор. Аз имам работна виза за България до октомври 2009 година. Изряден съм, но явно това е постановка на бившия ми клуб Вихрен Сандански. Искам да играя за този отбор, но треньорът не ме иска. Не ми платиха 6000 лева, които ми дължат по договор. Искам Боби Михайлов и БФС да разберат как се толерират чужденците България", жалваше се още африканецът.

Моке бе изгонен от Вихрен за системно нарушаване на дисциплината и спортния режим, като от клуба го обвиниха, че не излиза от дискотеките.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RUSSIA_FAN
16.03.2009 12:27

Това за дискотеките е истина, даже много смело го дава само че вече на няколко пъти щеше да хапне нейстовият побой заедно с още 2ма черни с който се движи *joking* *devil*