\"Син\" чадър над Ботев

10:33
\"Син\" чадър над Ботев
Отборът на Ботев Пловдив може да отърве изхвърляне от елита благодарение на Левски, научи "Меридиан Мач". "Сините" се отказаха от възможността да подадат жалба срещу "канарчетата" след инцидентите на стадион "Христо Ботев" в събота.

Тогава помощник-треньорът Тони Здравков и защитникът на Левски Веселин Минев бяха ударени от хвърлени от агитката на Ботев предмети. От "Герена" ще покрият "жълто-черните", защото "сините" няма да имат никаква полза от изхвърлянето на Ботев от елита, след като Левски вече взе двата си мача с пловдивчани. За сметка на това "канарчетата" приемат Локо (Сф) и гостуват на ЦСКА.

"Възможно е да извадим Ботев от елита. Към подобни ексцесии трябва да се подхожда с твърда ръка", каза ген. Василев, който е шеф на комисия "Фърплей, ред и сигурност" към БФС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mystic_knight
16.03.2009 13:50

Много са ми интересни тия от разните му там комисии за регулиране на не знам си какво си. Все едно като изхвърлят някой отбор от А група и онзи малоумен пироман ще спре да хвърля бомби. Какво значение има дали се хвърлят бомби в А, Б, В или която и да е група, той идиотът си е идиот, ще иде да хвърля бомби в махалата или ако простотията му е безгранична, ще иде на друг мач с други отбори и там ще си начеше крастата.
С други думи - за мен трябва да се разграничават феновете и отборите от футболните хулигани. То ако така се решавали проблеми, нека да забраним да се провеждат футболни срещи в България и тогава няма да има и бомби на футболен мач (ама ще има на друг спорт *smile*)
Според мен обществото ни трябва да се научи да изолира и изхвърля хулиганите, не само да разчитаме на полицаите, че ни пазят или че пребъркват всеки на входовете на стадионите.
Колкото по темата (аз съм левскар), и нас са ни наказвали много пъти за хулигански прояви, бомби, факли, клади и прочее. Жалбата може да навреди на Ботев и на феновете, но не и на хулиганите, станалото станало, продължаваме напред.

lassitar2
16.03.2009 12:51

Син чадър- добре казано..Мисля че феновете на ботев трябва си зададът въпроса дали не им правим подарък.Защото ако се подаде една жалба 1-то може да има жестоки глоби за отбора(което е добре дошло за феновете,защото така ще навредят единствено на собствнеика на отбора)2-ро,може да ги лишат от домакински мачове...3-то,може да не ги накажат с лишаване от домакинство,но може да ги накажат да играят домакинствата си при закрити врати..И 4-то,което е малко вероятно,но не и невъзможно..да ги пратят преждевременно в Б група..Проявявам голям уважение към агитката на Ботев(макар да съм Левскар),но наистина прекалено много рискувахте с тези бомбички..Бъдете по толерантни към другите...На никой няма да му е приятно ако една такава бомбичка предизвика някоя трагедия..

svetlio_vn
16.03.2009 12:43

Ако това е причината Левски да не подаде контестация много жалко за ръковдството на тима . Ами ако бомбичката следващия път е малко по-точно насочена и стане най-лошото ?!? Кой ще отговаря тогава и на чия съвест ще лежи ???

RUSSIA_FAN
16.03.2009 12:19

ЦСКА И БОТЕВ ПЛОВДИВ *beer* НИЕ МРАЗИМ ЛЕФСКИ НИЕ МРАЗИМ И ЛОКО ПЛОВДИВ !!!

bate_gare
16.03.2009 12:04

син 4адьр-- дрьн дрьн....а ако е така --лоша работа.