Драма в Челси - Макелеле контузи Коул

11:19
Драма в Челси - Макелеле контузи Коул
Клод Макелеле предизвика паника в лагера на Челси, след като влезе изключително опасно в краката на Ашли Коул. Английският ляв-бек бе прегледан в рамките на 15 минути от медицинския екип по време на тренировката на стадион "Лужники". Неговият глезен бе сериозно подут, принуждавайки го да напусне тренировъчното занимание.

Сега Коул ще трябва да издържи 11 часов фитнес тест преди да стане ясно дали ще бъде възможно неговото участие в мача. Старши треньорът на "сините" Аврам Грант е изправен пред затруднение, след като именно Коул бе неговия първи избор за ляв-бек. Уейн Бридж е в готовност да замени своя съотборник, но проблемът при него идва от малкото мачове, които е изиграл в Шампионската Лига през настоящия сезон (едва два).


Контузията на Коул бе последното нещо, от което Челси се нуждаеше в навечерието на най-големия мач в тяхната история. 27-годишният национал на "3-те лъва" се опита да продължи тренировката, но много скоро след това се отказа окончателно. Евентуалното пропускане на финала би бил жесток удар за самия играч. Той вече участва в един финал от най-комерсиалния турнир, когато игра за отбора на Арсенал. Именно след този мач последва скандалния му трансфер от "топчиите" в Челси.

Грант най-много съжалява за това, че именно Коул демонстрира добра игра срещу звездата на "червените дяволи" Кристиано Роналдо и бе ключов играч за крайния успех на своя отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan_847
21.05.2008 12:33

Нека не забравяме как Бридж изхвърли Арсенал преди няколко години от Шампионската лига