Владо Манчев изпревари Георги Иванов за футболист на 14-и кръг

13:20
Владо Манчев изпревари Георги Иванов за футболист на 14-и кръг
Футболистът на ЦСКА Владимир Манчев получи традиционната статуетка за футболист на 14-ия кръг в анкетата на вестник "Футбол" и пресклуб "България".

12 от 22-ма футболни специалисти са дали вота си за Манчев, шест са гласували за Георги Иванов - Гонзо, а четирима са избрали Херман Пиетробон. Футболистът на ЦСКА благодари на всички гласували за него в тази анкета и сподели, че възстановяването му върви нормално.

"Срокът за възстановяване от такава контузия е около шест месеца. Двете вирусни инфекции, които получих донякъде забавиха възстановяването при мен, но засега всичко върви нормално", заяви Манчев. Играчът отказа коментар за треньорската смяна в отбора. "Това си е решение на ръководството. Димитър Пенев винаги ще има моето уважение. Той винаги ми е помагал много. Любослав Пенев ми е бил президент, съотборник, сега ми е и треньор. Винаги ми е било удоволствие да играя с него", добави футболистът.

"Футболът в България е бавен, но не мисля, че е толкова слаб. Смятам, че е някъде около средното ниво. Терените са лоши, на места дори отвратителни. Ако се прави промяна, то тя трябва да бъде започната от базите. На ЦСКА й предстои мач с Локомотив Пловдив, към който трябва да се подходи напълно сериозно. Пожелавам на Саидходжа да продължава да вкарва, той за това дойде в отбора", коментира Манчев.

Той направи кратка оценка и на случващото се във футболната действителност на страната, в която до съвсем скоро игра.

"Смятам, че Лион ще спечелят първенството. На този етап там играят най-добрите футболисти. Досега те упражняваха абсолютно превъзходство, сега имат проблеми и те не са само срещу тимове като Оксер. Някой ще детронира, но това няма да се случи тази година", завърши Манчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

didi5959
16.03.2009 18:15

Гонзо винаги е бил зад Манчев и му е дишал праха. Дори във Франция искаха да го вземат в Лил за агитка на Владо. Владо е най-добрия в нашето първенство!