Камбуров: Залагам само на международни мачове

14:48
Камбуров: Залагам само на международни мачове
Нападателят на Локомотив София Мартин Камбуров заяви в Актуално студио "Дерби", че ако един футболист иска да направи залози на мачове, винаги може да намери начин да направи това.

"Аз залагам в букмейкърски къщи, но само на международни мачове. Никога не слагам пари на български срещи, защото обикновено губя, тъй като се получават доста изненади в нашето първенство. В Гърция имаше в самия устав на федерацията точка, която забранява на професионалните футболисти да залагат на каквито и да било мачове. Tам обаче се получаваше друго, обажда се някой футболист на братовчед си, брат си или някои друг и той отива и залага вместо играча. Така, че когато един футболист реши да играе Еврофутбол винаги ще намери начин", коментира Камбуров

Футболистът сподели, че за него е важно да помага на своя отбор да побеждава и че му се струва нереално да стане голмайстор.

"Не виждам как ще стана голмайстор, а и това не е цел №1 за мен. За да взема този приз Саидходжа трябва да спре да играе, а аз да вкарвам поне още в 20 мача. Конкуренцията в първенството е голяма, Черно море са много добър отбор, всички знаят колко са класни Литекс. Отборите в "А" група са много равностойни. Не знам защо се говори за корупция при това положение", каза още нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
16.03.2009 16:45

хахаха от еврофутбол не се забогатява братче само това ще ти кажа. Днес ще имаш късмет, утре не и така. До сега не знам някой да е забогатял от комар. Колкото до това дали залагат, нека си залагат няма как да ги спрем.

leketoo
16.03.2009 16:36

Туй го разправяй на лудите, които ти вярват! Ясно е, че много от българските футболисти залагат и играят симулативно. То и за това нивото ни е токова, смешно!!!
*sick*