Четири \"акули\" под въпрос за мача с Левски

15:10
Четири \"акули\" под въпрос  за мача с Левски
Играчите на Черноморец Бургас направиха възстановителна тренировка след мача с Локомотив Пловдив. Веднага след снощния двубой те се отправиха към базата си в Балнеохотел Поморие, преди следващия шампионатен двубой с Левски.

Няколко футболисти са с проблеми преди двубоя със "сините" от 18-я кръг, който ще се играе в сряда. Излезлият принудително още в 42-а минута на двубоя с Локомотив Адриан Фернандес е със съмнения за сериозна травма на коляното. Той ще пътува с отбора до столицата, където ще се подложи на ядрено - магнитен резонанс, за да се установи с точност контузията му. Голяма е вероятността той да отпадне от групата за двубоя в сряда.

Други двама футболисти се оплакват от простудни заболявания. Това са халфът Роберто Карбони и бранителят Атанас Фиданин. И двамата се лекуват с медикаменти, като се очаква състоянието им до мача на "Герена" да се подобри значително и те да бъдат на разположение на мениджъра Красимир Балъков.

Под въпрос за гостуването в столицата остава и Костадин Дяков. Той обърна глезен на тренировка преди седмица и все още чувства болки в крака, които не му позволяват да е напълно ефективен. Дали да бъде включен в групата ще се решава в последния момент.

Днес след възстановителната тренировка в Поморие, отборът се прибира в Бургас, а футболистите ще бъдат в почивка до утрешното заминаване за София. Преди това треньорите ще направят анализ на грешките допуснати при головете в мача с Локомотив Пловдив, а преди двубоя с Левски ще направят и обстоен разбор на футболистите.

Във вторник от 14.30 часа в една от конферентните зали на Парк хотел "Витоша" в студентски град, мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков ще се срещне с журналисти от столичните медии. За късния следобед е предвидена тренировка на отбора, която е предвидена да се проведе на терена на НСА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари