Вихрен скача от \"Герена\" на \"Армията\"

19:33
Вихрен скача от \"Герена\" на \"Армията\"
Ако не друго, поне изненади в родния футбол не липсват. Отборът на Вихрен ще изиграе следващата си домакинска среща на стадион "Българска армия", където ще приеме Литекс в неделя.

Промяната се наложи, заради двете поредни домакинства на Левски и Черноморец в сряда, и срещу Локомотив Пловдив в неделя. Ръководствата на Вихрен и ЦСКА се договориха днес по обяд за подробностите около ползването на съоръжението от "зелено-белите".

Припомням, че ръководството на санданчани се беше договорило със собственика на "сините" адвокат Тодор Батков да домакинства на "Герена", а Вихрен трябваше да приеме там Черно Море Варна и Литекс Ловеч.

Междувременно Вихрен остана в София. Футболистите на Филип Филипов ще направят днес и утре по една тренировка в столицата. В сряда отборът гостува на Локомотив София. Срещата с "червено-черните" ще пропуснат трайно контузените Еривертон, и Золтан Фехер. Филипов най-вероятно няма да може да разчита и на Светослав Георгиев. В състава на Вихрен ще се завърне стражът Флориан Лучини след изтърпяно наказание.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
17.03.2009 11:49

Ммм момчетата поне ще имат опит .. да си обиколят цялата А група(там където естествено може да се играе футбол) и ако остана в групата и ако стадиончето им е готово може да спечелят от тия визити .. кой знае *joking*

Ross_m1
16.03.2009 23:17

ХАХАХА е гати тва бг първенство е върха

lucky_79
16.03.2009 19:55

Тия пък ливади каде ли не играха в Кюстендил идваха на Герена играха,а сега и армията *joking* и в Бургас да ходат се катива ливади ,ще си останат