Венгер: Съдията може да реши мача в Москва

15:30
Венгер: Съдията може да реши мача в Москва
Треньорът на Арсенал Арсен Венгер допуска, че финалът на Шампионската лига днес може да бъде решен само от едно съдийско решение... Словашкият рефер Любош Микел е назначен да води срещата между Челси и Манчестър Юнайтед  довечера.

Феновете на "сините" може би усещат, че съдията ще свири срещу техния тим, припомняйки си как той пусна спорен гол на Луис Гарсия в мача срещу Ливърпул през 2005 година.

Венгер знае някои неща за късмета на Ливърпул в Европа, като например спорните дузпи срещу Арсенал в двата им мача в ШЛ, с чиято помощ "червените" спряха устрема на топчиите.
Французинът смята, че реферът може да играе важна роля за крайния изход, макар че той очаква завързана и люта битка между двата най-добри отбора в Англия.

"Всеки мач се решава от отсъжданията на съдиите" , каза Венгер . "Видяхте на полуфиналите, че всяко решение може да повлияе на крайният резултат".

"Това става за частица от секундата - много е трудно да се реши дали е засада или не, дали има дузпа или не. Много е завързано в срещите между топ отборите в Англия. Финалът на Шампионската лига сега все едно е финал за ФА Къп."

"Обикновено в последните 10 години първите 4-ри отбора играят за ФА Къп. А сега двата топ отбора в Премиър Лийг са на Европейски финал."

"Много е трудно да се прогнозира изхода на мача. И двата отбора са много опитни, така че ще бъде много оспорван мач."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fo0omer
22.05.2008 02:55

inoxydable нещо не си много добре ако ако тая думичка е много коварна и за какво да даде червен картон на Tevez кой удари той че не видях а тоя Дрогба после чак и на бои налита напълно заслужено си го изгониха а инече двата отбора си разделиха по 1 пуловреме и двата отбора заслужаваха да дигнат купата шанса обаче беше на страната на Manchester United за мое щастие

inoxydabLe
22.05.2008 01:13

То по принцип садиата от части го реши тъй като даде червен картон на Дрогба , а не даде на Тевес и това повлия при дуспите ако Дрогба нямаше червен картон нямаше Тери да бие 5-тата дузпа и Челси щяха да спечелят , а от друга страна и ако двамата бяха с чевен картон можеби този който беше на мястото на Тевес би пропуснал и нямаше да се стигне до това Тери да решава сичко .. btw Who knows...