\"Титан\": Върви кампания срещу ЦСКА

18:07
\"Титан\": Върви кампания срещу ЦСКА
Официалният сайт на шампионите от ЦСКА публикува опровержение на информациите от днешната преса, че лицензът на клуба за следващия сезон е под въпрос и вероятно "червените" няма да успеят да го получат, заради огромните си дългове.

Съобщението на ръководството на ЦСКА:

"По повод днешна статия в спортен ежедневник, сме длъжни да внесем следното уточнение:

След сключването на предварителния договор за продажбата на ПФК ЦСКА ЕАД с фирма Титан АС до ден днешен, не са водени преговори с потенциални купувачи. Тиражирането на подобни статии, съдържащи непроверена информация, са за сметка на журналистите, които ги публикуват, без да се замислят за имиджа на изданията, в които работят.

Тиражираните информации, че ЦСКА ще остане без лиценз, поради липса на финанси и респективно непокриване на финансовите критерии, можем да окачествим като поредната кампанийна измислица, скалъпена срещу нашия клуб.

Фирма Титан АС е най-проспериращата фирма в областта на екологията. Очакваният й оборот за 2009 год. е 150 милиона лева. Освен това приходите на фирмата са гарантирани главно от общините.

Съгласно договора за покупката на клуба, фирма Титан АС е поела задължението да покрие финансовите задължения на ЦСКА за покриване на изискванията по националното клубно лицензиране и никой, бил той фен или журналист, не бива да има и капка съмнение, че това ще се случи."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

neliv
16.03.2009 20:21

Тия пък,боклук-титани,още не са станали собственици и почват с комплексарщините!Сигурно си имат специален мухльо на щат да пише опровержения на глупостите в медиите!!!!!! Само,когато си слаб и несигурен ,обръщаш внимание на подобни неща!

KILLna7
16.03.2009 18:22

Тия пак си измислят някакви оправдания.Нали сте го купили .Инвестирайте в нещо.Или Сашката Томов още не е доиздоил цска-то. *joking*