Томов: Лишиха ЦСКА от титлата заради 6 млн.

12:22
Томов: Лишиха ЦСКА от титлата заради 6 млн.
Всичко трябва да се разкрие – прикриване на убийства, отвличания, връзки на политици с организираната престъпност. Виждаме как хора, които са заплашвали и рекетирали са в пряка връзка с политици. Всичко трябва да се разкрие, защото иначе ще останем последни в ЕС по всичко. Това коментира в рубриката "Гореща точка" по TV7 Александър Томов.

Според него има десетки въпроси, които не се разследват. Слабостта на лидерите през последните 10 години доведе до навлизането на престъпните групи, убеден е Томов. Той е категоричен, че особено през 2009 г. е имало интерес да се запази статуквото във властта.

Първо трябва да се проверят собствеността и произхода й. Ангел Марин също трябва да обясни за новия си луксозен имот, добави Александър Томов.

Компроматите срещу мен през 2009 г. бяха по две причини – да не се позволи ЦСКА да стане шампион, защото там ставаше въпрос за шест млн. евро. Другата цел беше да се овладее "Кремиковци", твърди Томов.

"Сигурен съм, че престъпният свят е използван за различни политически цели. Притесняват ме помилванията на наркотрафиканти. В наркотрафика всичко се плаща. Тези помилвания трябваше да са публични, коментира Томов темата със скандалните помилвания на Ангел Марин."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
03.02.2012 12:36

Тоя кретен още ли не е в затвора.