Вальо Илиев скочи срещу Мъри, няма да играе за България

14:29
Вальо Илиев скочи срещу Мъри, няма да играе за България
Бившият защитник на ЦСКА Валентин Илиев изказа недоволството си от селекционната политика на Станимир Стоилов в националния отбор на България.

Вчера, Станимир Стоилов обяви имената на 13 футболисти от чуждестранни клубове, които ще бъдат в състава за световните квалификации срещу Ирландия на 28 март в Дъблин и срещу Кипър на 1 април в София, но между тях не попадна Валентин Илиев.

Недоволен от факта, че не е повикан в "А" тима за мача с ЕЙРЕ, защитникът на Терек скочи срещу Мъри.

"Постоянно бях част от националния отбор и изведнъж идва Мъри и аз спирам да попадам в състава. Смятам, че докато той е треньор, аз няма да играя в представителния тим. Ако все пак получа повиквателна, бих се отзовал, но това май няма да стане", каза пред "Меридиан Мач" Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

djbalko
22.03.2009 16:47

*wonder*
абе да не отиваме на квалификации за пенсионери футболисти
и какви са тези доказани автоголаджии и дуспаджии в защитата
-те могат да си берат ягодките прави- докато ирланците ябълките наведени

rosen_tapanara
19.03.2009 18:25

Искам да кажа че Валентин Илиев има повече място в националния отбор от някои футболисти(ТОПУЗАКОВ,ЖИВКО MИЛАНОВ,ИВАН ИВАНОВ ,ИЛИЯН СТОЯНОВ ,И РАДОСТИН КИШИШЕВ.)Нека се обоснова: в първият шампионатен кръг на руската премиър лига Валентин Илиев показа доста добра игра както в защита,така и при статичните положения в атака,само късмета го лиши от попадение.Мисля че крайно време е да се процедира както в другите национални отбори, а именно да се взиват футболсти според моментната им форма ,а не по минали заслуги.

passion
18.03.2009 11:27

*evil* Еи decko1991 мери си приказките!че много ме ядоса!!

deko1991
17.03.2009 23:46

сега цесекарите предизвикаха пак спора както винаги щото хем го видяхме срещу сърбите колко струва но пак го натискат нали е цесекар *sick* националния искаше коренна промяна и неможе тези провали да участват още 6 гора ог Сърбия и това ми било защита сами си правете сметката

cc160
17.03.2009 21:36

Нема да ревеш като панчеревска курва за кур ,ами си кажи честно Цеца платиха ли ти бе балък

ivan_petrov77
17.03.2009 21:35

Абе хора, кво се пулите само сини срещу червени и оранжеви разни-разнообразни.Това е националния ОТБОР на БЪЛГАРИЯ не отбора на Левски или ЦСКА,веднъж завинаги го разберете това нещо да подкрепим този отбор,кво само ТРОЙЧО,МЪРИ,ИЦАТА!!!!!!Един мач не е минал да не се чува от трибуните имената на някой от тези отбори.То всеки знае че в БГ има 3 000 000 трениори.......

idol_bg
17.03.2009 20:43

Според мен Мъри доста го надценяват много хора в България.Никой не отрича това което той направи с Левски,но имайте предвид че той не го направи сам.А в крайна сметка това е голям успех само за нашите стандарти,не и за европейските.Така че погледнато от международна гледна точка едва ли е голямо геройство да закараш отбора си на четвъртфинал в УЕФА и на следващата година в ШЛ да ти напълнят кошницата.Ако беше толкоз голям треньор щеше да задържи това ниво на Левски поне още 2-3 години и нямаше да позволи на разни адвокати да му развалят готов отбор.Най страшното е че в Бг не виждам по добър вариант от него.Смятам че за да тръгне нац.отбор нагоре му трябва треньор чужденец и то доказан.Примери колкото щете има с отборчета от нашата черга.Щял да струва пари.Еми така е,всичко хубаво на тоя свят има съответната цена.Нашто БФС искат "...да е...т блондинки с 5 стотинки" ...!!Еми няма как да стане.

JEP
17.03.2009 19:46

Че за кво си му на Мъре бе Вальо - той не вика футболисти.

deko1991
17.03.2009 19:46

абе глупаци кво толкос зе прайте на тренъори не случайно за тренъор се ходи 3 пъти на курс и се взима лиценз те виждат ирата и всичко около нея надали ако някой от вас разбирачите отиде там ще бие и юношите като тренъор то затова стана така с Марко всеки се месеше всеки дава съвети бе остайте ги да си вършат работата бе *evil*

lubo_309
17.03.2009 19:32

ще го кажа тоя път в прав текст, щот явно някои нямат срам. кой трябваше да бъде сложен за тренер бе грухчета, мазни? стойчо стоилов ли или ицата. видяхме ги вашите големи легенди какво направиха!!! даже ицата ако имаше Б-е групи можеше с успех да ни вкара там. за тройчо кво да говоря. а иначе на експертите дет си мислят, че тунчев е най-добрият варинат за мача с ирландия ще им кажа само, че той наистина е най-добрия за гледането на тоя мач, щот за съжаление е контузен!!! така, че ми писна да ви обяснявам, че трябва да му се даде време на мъри и то не мач или два. нищо няма да се промени като работи по 2 дена с тези момчета. в левски му трябваше повече от един сезон, за да почне да поситга успехи, да се надявам, че сега ще стане по-бързо, защото има по-голям потенциал в националния!!!

aivano
17.03.2009 18:44

Още една гениална глупост на господин Правилния -след като извика Коловати и Томашич,както и Тъпчо и Мечо и подготвя за трансфер УНИКАЛНОТО ДЪРВО -Зетя на Албиона!Та представяте ли си тези Убавци срещу здравите ирландци как ще бъдат мачкани и газени!Вальо и Тунчев биха били много по- подходяща двойка поне в този мач срещу физически силни съперници,играещи много надъхано!А да не говорим за качествата на МЪриньо,който ако не тази,то следващата година ще вкара "ЛАтекс"в "Б"група!!!!!!!!!!!!!Успех му желая и в това начинание ! *party*

Futbulfen
17.03.2009 18:43

Аз не знам какво тряа да стане в тоя нац. отбор за млукнат тия прасета мръсни .. абе малоумници какво искате кажете още един резултат от типа на 6:1 ли ?! Кво значи всички селски номера бе !? Макар и в контрола,макар и срещу непретенциозния(но много по-подготвен от нас)отбор на Шейцария отбора игра добре .. видяхме нещо различно от 90мин срам ! Не мога да разбера тия ваще червени "мозъци".Мъри доказа,че е треньор и тряа да му се даде шанс .. нима някой от вас малоумници знае и разбира повече от Мъри,айде по спокйно и нека да видим преди да плюем .. тапанари ! *sick*

drummer
17.03.2009 18:35

Така или иначе всички ние сме поставени пред свършен факт, и ще трябва да изтърпим всичките селски номера на "специалиста" от Хасково, до края на квалификациония цикъл. Очакват ни още по грандиозни простотии, но .....това е положението! А за всички които все още си мислят, че този нещастник може да води национален отбор, .....да поразмислят малко!!! *devil*

lubo_309
17.03.2009 16:34

титулярното място в националния е престиж, който някои от момчета или не осъзнават и играят под възможностите си или просто се мислят за големи звезди щом са там. дузпата срещу черна гора я направи станислав ангелов и получи червен картон ако някой е забравил или е бил вече на фаза не помня кво видях след 6-тата бира. а иначе продължавам да съм на мнение, че трябва да се остави мъри да си върши работата. все пак смятам , че някои от повиканите не са за отбора, но винаги когато съм имал различно мнение от мъри за даден футболист, след време се е оказвало, че той е бил прав за това, че го е пуснал титуляр и определено си разбира от работата. явно е, че някои не разбират от сърказам, но това е заради годините им(имам предвид някои изказвания по повод на предния ми коментар).

beto
17.03.2009 15:29

Всеки човек има право на мнение.Това правило важи и за националният треньор по футбол на България.Станимир Стоилов си решава и после пак той ще си носи плюсовете или минусите от тези решения.Не виждам, какво толкоз трябва да се коментира по тази тема и на кому е нужна поредната синьо-червена истерия! *smile*

overlooked
17.03.2009 15:23

Тоя Илиев голямо мрънкало се извъди верно *wink*

RangerSS
17.03.2009 15:14

Да се е доказал срещу Сърбия, а не да мрънка как не са му пратили повиквателна. Явно Стоянов се е отличил в мачовете,че да играе за национала. И изобщо какви са тея цървули че да оспорват решенията на човек,на който професията му е да е треньор ?

shitfyyy
17.03.2009 14:38

Левскар съм и все пак смятам че Илиев заслужава мястото в защитата повече от Томашич най-малкото защото е БЪЛГАРИ!!!!!!

krasenco
17.03.2009 14:29

Аз да ви кажа проблема на националния отбор са халфовете.Един Стилиян не стига.Ако вземеш средата няма да има много работа за защитата.А за Вальо мога да кажа,че е сто пъти по-добър от Томашич.Май не помните каква смешна дузпа направи срещу Черна гора.Аз не мога да разбера защо не налагат Иван Иванов,един безспорен талант.И без това едва ли ще се класираме,поне да градят състав за следващите квалификации.

MeToDueB
17.03.2009 13:44

на тебе какво ти е виновен Стоичков бе ?? Националния отбор е кръгла нула и без него и с него .. но ако играеше, надали щеше да бъде така.
Ако ще и Господ да стане треньор на националния отбор, пак ще сме слаби .. то не зависи само от треньора, защото играчите ни определено са куци коне .. има и няколко добри де .. Смениха се толкова много треньори, но успехите не идват, така че не обвинявайте Стоичков, Пенев и т.н .. сега и Мъри, като се провали (дано не стане това).. ще търсиме опция с някой чужденец .. и пак същото ще бъде.

Иначе Вальо Илиев в последните мачове с националния, въобще не ми харесваше играта му, но е по-добър от някой други Илиян Стоянов и т.н .. става поне за резерва, пък и така, когато му се даде шанс ще се раздаде максимално.

И все пак Мъри вика предимно футболисти, които познава или от Левски или от Литекс ... примерно Велизар, който отбеляза и голове, направи и асистенции в националния и играта му в клубния отбор върви, ще му даде шанс най-много след първата част ...

lari94
17.03.2009 13:16

Доказани специалисти като Камата!?! *thinking* Ти не се ли чуваш ве? Кво направи Стоичков за А отбора ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Това че си некав и аз незнам какъв си е твой проблем хайде млъкни. Мъри има 2 мача 2 победи Стойчков 800 мача - дано да има и 1 победа.Най-вероятно ще ревнете ако не се класира за Световните финали- да ама не.Погледнете колко точки пасив има Италия и Ирландия по 10 ние- 3.

pappi
17.03.2009 13:16

Тоя пък от къде извади това смочувствие,не ми е ясно *sick* Да се погледне малко отстрани и да види,че не става за националния....само където е висок и това е В България за съжаление вдигнаха самочувствието на много такива нискокачествени играчи *thinking*

lubo_309
17.03.2009 13:07

виждам, че чорбарите са много прави. как можаха да изберът тоя некадърник мъри за национален тренер? що не дадоха шанс на доказани футболни специалисти като ицо и тройчо? що не вземат пак всички защитници от цецка? виж, че нямат допуснат гол срещу грандове като бела и сливен вече цели 2 мача. а па тоя дет я играл, я не 1 официален мач тая година доказа, че тряа да е твърд титуляр. даже се чудя що не са го видяли от ман ю? момчето има качества все пак!!!! ае оставете мъри на мира *evil* като минат поне няколко мача и се види на къде е отбора тогава говорете. това е преценил тия е извикал!!!!

venko1948
17.03.2009 12:58

синьото говедо ще доопропасит националния за сметка на собствените си клубни интереси.
евала, валъо!

frijolito
17.03.2009 12:54

глупаци сте вие бе смешковци!!! ако смятате, че томашич и по-добър от вальо сериозно трябва да се порзмислите върху вижданията ви за футбоол с тая защита която се очертава да започне мачовете трудно виждам как може да вземеме 2 победи в предстоящите мачове *sad*

TOPUZAKOV
17.03.2009 12:06

ко ме бърка че нема да играе тоз глупар като си абен как искаш да играеш

Futbulfen
17.03.2009 12:00

Еми какво се чуди господин 6:1 ?! Да позори България заедно с Котев и после да бъде викан .. СМЯХ или по-точно трагедия *sick*

Docker
17.03.2009 12:00

Ми те не го и викат в националния,на куй му пука какво е казал тоя мърльо.