Есиен: Уверен съм в нашата победа

14:15
Есиен: Уверен съм в нашата победа
Звездата на Челси Майкъл Есиен е твърд в становището си, че неговите съотборници няма да бъдат унили, когато се подредят под светлините на прожекторите срещайки състава на Манчестър Юн. в последния сблъсък от настоящия сезон на Шампионската Лига. "Сините" не са играли до сега с нито в един финал, но ганайският национал е убеден, че те ще се справят с напрежението.

"Мисля, че сме подготвени за големият ден, така че не виждам проблем" -заяви Есиен, който дойде на "Стамфорд Бридж" от Олимпик Лион през 2005 година и се превърна в един от най-добрите халфове в Англия.

"Няколко от нашите играчи (Дидие Дрогба, Саломон Калу и Джон Оби Микел) играха за Купата на Африканските Нации примерно, която е с не по-малко значение от един финал за Шампионската Лига."

"Очакванията са ни за един тежък мач, но ние сме тук за да свършим своята работа, така че ще видим какво ще се случи. Аз съм целия в очакване и съм много уверен, че ние можем да победим."

Аз гледах Юнайтед през 1999 година. Те се завърна в мача по един изключителен начин, след като изоставаха с един гол. Ние знаем, че те ще се борят в сряда, както направиха това тогава, но ние също ще направим така." - завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация