Любо Пенев: Не трябва да подценяваме Локо Пд

19:26
Любо Пенев: Не трябва да подценяваме Локо Пд
Треньорът на шампионите от ЦСКА Любослав Пенев даде традиционната си пресконференция преди поредния шампионатен мач на "армейците" срещу Локомотив Пловдив от 18-я кръг на "А" група.

" Локомотив Пловдив е добър и балансиран отбор. Видях силните им страни, но имат и слаби, които ще използваме, за да спечелим трите точки. Навлизаме в ритъм – сряда-събота и не трябва да подценяваме противниците. Момчетата са готови и ще издържат. Данчо Тодоров ще заеме мястото на Йордан Минев. Съставът, с който ще започнем вече е ясен няма да има големи изненади. Аз съм си от ЦСКА, но Локомотив Пд е другият български отбор, в който съм играл и изпитвам добри чувства към него. Мисля за мача утре, но не забравям и този в събота със Спартак Варна, така че сме подготвени", каза Любо Пенев.

"В неделя и понеделник ще дам два дни почивка на футболистите. Мисля, че съм от полза на футболистите на терена, като им показвам всичко, което мога и тренираме заедно. Все още не съм изиграл своя бенефис", завърши Любослав Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobifootball
18.03.2009 13:02

Е те това си е ПРОСТАЩИНА,
Явно това момченце Mecan е пълен с комплекси и тъй като няма способностите да води нормален диалог се е отдал на монолога със самия себе си демонстрирайки богатия си запас от епитети

Mecan
18.03.2009 08:08

А пък аз мога ли ти ебах путката майна,говедо грозно?!?