Балъков отрече: Слуховете за Херта са спекулации

18:23
Балъков отрече: Слуховете за Херта са спекулации
"Всичко, което се пише в медиите за това, че съм щял да поемем Херта Берлин, са спекулации", обяви старши треньорът на Хайдук Сплит Красимир Балъков.

Балъков не присъства на вчерашната следобедна тренировка на Хайдук, поради лични причини, което засили още повече спекулациите около това дали той не се намира в Германия, за да преговаря за заместник на уволнения Михаел Скибе.

"Това са спекулации! Разбрах се с клуба и поради лични причини вчера не бях на `Полюд`, но днес ще водя тренировката на отбора", каза Бала за вестник "Ютарни Лист". Оферта в офисите на Хайдук от страна на берлинския тим се още няма, но от гранда обявиха, че ако дойде такава, те все пак са готови да преговарят. "Хайдук не е получил никаква информация за евентуално предложение към господин Балъков. По този начин, ние можем да потвърдим това, което вие вече знаете - Хайдук ще прояви разбиране, ако даден играч или в този случай треньора ни, получат сериозна оферта. Ако условията са добри за нас, ние няма да откажем подобна оферта", каза говорителят на Хайдук Анте Билич.

Балъков все няма опит като старши треньор в Германия, но в периода 2003-2005 година бе помощник-треньор на "швабите". В своята кариера обаче, българинът води швейцарските Грасхопър и Сенкт Гален, както и българския Черноморец Бургас. Другите кандидати за поста са Бернд Шустер и Фалко Гьотц, който вече е водил тима на два пъти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация