Родният букмейкър дава 10 000 лв. на зрителите на стадион \"Лазур\"

14:09
Родният букмейкър дава 10 000 лв. на зрителите на стадион \"Лазур\"
Поредна приятна емоция ще изживеят зрителите, посетили мача от 18-я кръг на първенството в "А" група на стадион "Лазур". Преди началото на двубоя между отборите на Черноморец Бургас и Черно Море Варна, в публиката ще бъдат хвърлени топки от организаторите на играта – "Еврофутбол". Тези, които успеят да хванат футболните топки, в почивката между двете полувремена на мача, ще могат да проверят своите футболни умения.

Всеки от шестимата зрители ще може да опита късмета си и да стреля към вратата от централната линия на терена. Ако участникът успее да вкара топката в мрежата по въздух, той ще получи от организаторите премия от 10 000 лева. Ако топката влезе в мрежата по земя, то премията е 500 лева. Всеки участник ще има право на два опита. Ако все пак не успеят в своите футболни умения, участниците ще си тръгнат с футболните топки на "Еврофутбол", които остават у тях като сувенири.

На мача в събота, ръководството на Черноморец Бургас ще продължи традицията от първите срещи на отбора, в които всеки зрител ще получи талон за безплатен кетеринг, както и талон за участие в играта познай резултата, като премията е фланелка на Черноморец с автограф на Красимир Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
19.03.2009 14:21

Еи,това е супер.Дано повече хора отивам на мачовете.Така хем клубовете ще са доволни,хем публиката