Вечерни лист: "Балъков е най-скъпият в историята на Хайдук"

15:59
Вечерни лист: "Балъков е най-скъпият в историята на Хайдук"
В последния си брой хърватският всекидневник "Вечерни лист" анализира ситуацията във футболния клуб Хайдук Сплит: "Не трябваше да мине много време, само един слаб мач и
всичко лошо в Хайдук започна да излиза на повърхността. Красимир Балъков можеше да не играе мачовете, да се крие от публиката, но дойде Игор Памич и веднага срути плана на българския треньор "тринадесет от тринадесет".

Досега Балъков се ползваше с пълната подкрепа на ръководството на клуба, но с всеки един ден и с всеки негов ход тази подкрепа е все по-малка. Пред българския треньор има трудни дни, има четири трудни мача /Загреб, Сплит, Динамо, Риека/, а само с "червените" играе в Сплит. Ако преживее това, тогава ще остане до края на сезона.

Основният проблем на Балъков е, че е изключително скъп треньор. Той и неговият помощник струват на "белите" /Хайдук - Сплит, бел. на пр. от хърватски език/ между 500 и 700 хиляди евро на сезон, или поне такава е информацията. Този проблем със скъпия договор всеки ден "хапе" президента Хръвойе Малеш, сега започна да хапе и членовете на Надзорния съвет, които се превърнаха в ръководство на клуба и практически дърпат всичките конци".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheHeavenMakers
27.02.2012 17:35

Че какво му е на Балъков ? Отбора му е на 2 място в първенството ! Така или иначе едва ли има шансове за ШЛ и за това второто място и влизане в ЛЕ никак не е малко !

nasko_iliev54
27.02.2012 17:14

И най слабия треньор където и да отиде нищо Добре че не пое националния отбор но не че с Пенев е добре от сряда още 10 места надолу