\"Титан\" дава 2 млн. евро за селекция

11:29
\"Титан\" дава 2 млн. евро за селекция
Новите собственици на ЦСКА от "Титан“ ще отпуснат 2 милиона евро за лятна селекция. Това обаче ще стане само ако "червените“ спечелят шампионската титла, пише "Меридиан Мач". "Кралете на боклука“ имат грандиозни планове за развитието на клуба, които ще обявят при първата си поява пред медиите. Тя ще стане факт веднага след като излезе решението на КЗК по сделката за ЦСКА.

От "Армията“ през лятото ще си тръгнат поне 6-7 футболисти. Сред тях със сигурност ще бъдат Зе Руи, Гунлаугсон, Мороз, Златинов и Евгени Йорданов.

"Червените“ все още не са решили дали да предложат нов договор на контузения си ас Владимир Манчев. Настоящият контракт на нападателя изтича през лятото. Манчев ще започне пълноценни тренировки през месец май и няма да вземе участие в нито един мач до края на сезона.

В същото време Александър Томов заяви пред "Меридиан Мач“, че все още участва в управлението на клуба. "Глупости са твърденията, че вече не съм част от ЦСКА. Не съм се покрил от никой и от нищо. Всеки ден се занимавам с ЦСКА. Отборът върви, и сделката върви. Идвам често на стадиона, но нямам кабинет, за това не е нужно да съм на "Армията“ всеки ден. Има си изпълнителни директори, които движат нещата. Те трябва да са в клуба всеки ден, а не аз. Постоянно държа връзка както с Любо Пенев, така и с Димитър Пенев“, заяви Александър Томов, който не пожела да каже докога ще остане на ръководен пост в клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

uzbeka54
22.03.2009 21:09

Зимаме говедата с 2 гола разлика Сичко друго е ........

DeviLLmaN
21.03.2009 15:39

Ем Lucas_Podolski не ми пука кво мислят ''Сините говеда'' ама не забравяйте кой в момента раководи Българския боклук наречен БФС. Нека БАТЕТО си беше в БФС щеше да ви е по добре щото нямаше дасе излагате срещу Батето и Жилина *joking*

Lucas_Podolski
21.03.2009 13:48

То ще е грехота да не го намесят. Още им топли в "Кочината" от фияското през лятото! Само като се заговори за пари и трябва да си имат едно на ум, да не мине да им събере парите и да има пре*** всички лицензи!

wba
21.03.2009 12:32

Обаче винаги когато се пусне няква тема за пари относно ЦСКА,винаги Томов е намесен... *smile*

Lucas_Podolski
21.03.2009 12:05

Дава титан! Дава 2 милиона на Сашо да си селектира, нов апартамент на Карибите и ново Бентли! За Чичовото ше останат шишарки *joking*