Емил Велев: Чака ни труден мач с Черноморец

17:13
Емил Велев: Чака ни труден мач с Черноморец
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев даде пресконференция на "Лаута", на която говори за състоянието на отбора преди утрешния мач от "А" група срещу Черноморец Бургас.

"Футболистите са наясно, че утре ни чака един много труден мач. Футболът е такава игра, че след загуба идва следващ мач, в който трябва да си подготвен максимално добре. Направихме си изводите от двубоя срещу Локомотив София, в който първото полувреме се представихме добре, но второто не показахме нищо. А всички знаем, че един мач се играе, докато съдията даде последен сигнал", заяви Емил Велев.

Той обаче бе категоричен, че настроението в съблекалнята е добро и утре "черно-белите" ще изглеждат много по-добрe в сравнение с предишната среща. Велев похвали и предстоящия си
съперник.

"Черноморец стартира доста добре срещу отбора на ЦСКА. Притежават добри футболисти, играят с много желание и агресия. Все пак смятам, че утре ние трябва да покажем пред нашата публика друго лице и да излезем крайни победители", допълни треньорът на Локомотив.

Той намекна, че е възможно да направи две-три промени в стартовия си състав, но не пожела да назове конкретни имена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация