Черноморец даде жертва от морското дерби

11:51
Черноморец даде жертва от морското дерби
Футболистът на Черноморец Бургас Александър Стоймирович получи неприятна контузия по време на мача с Черно Море Варна и напусна играта принудително. След обстойния преглед извършен на вчерашната тренировка се установи, че той е получил разтежение на заден бедрен мускул, което изисква почивка от поне две седмици.

В днес играчът ще премине ядрено магнитен резонанс, за да се установи с точност степента на разтежението и ще се предприеме адекватна терапия по бързото възстановяване на играча. С леки оплаквани е и македонският национал Ванчо Траянов, който чувства болки в адукторите. Той ще бъде прегледан и от лекарите на македонския национален отбор, откъдето получи повиквателна за предстоящите квалификации.

Всички останали футболисти се чувстват добре и направиха възстановителна тренировка в Балнеохотел Поморие. Мениджърът Красимир Балъков даде два дни почивка на играчите след добрата им игра срещу варненските моряци. Следващата тренировка на "акулите" ще бъде във вторник след обяд. В петък отборът ще върне визитата на Етър Велико Търново, където на стадион "Ивайло" ще изиграе контролна среща в паузата на шампионата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация