Чивас Гуадалахара с първа победа в Копа Либертадорес

11:57
Чивас Гуадалахара с първа победа в Копа Либертадорес
Нападателят Карлос Фиеро отбеляза първия си гол в професионалния футбол при победата на Чивас Клуб Гуадалахара (Мексико) с 1:0 над Дефенсор Спортинг (Уругвай) в мач от група 7 на турнира за Копа Либертадорес.

Това бе първа победа в групата за тима на Чивас, който се изкачи на трето място в класирането с 4 точки.

17-годишният Фиеро се разписа в 11-та минута. Диего Родригес изравни в 81-та минута, но съдията отмени попадението.

В група 1 двукратният шампион Интернасионал (Бразилия) разгроми с 5:0 боливийския Дъ Стронгест. С хеттрик се отличи бразилецът Леандро Дамиао. Двата отбора са начело в групата с по 6 точки актив.

С гол на Мариано Павоне в 72-та минута Ланус (Аржентина) спечели с 1:0 срещу Емелек (Еквадор) в група 2. В 37-та минута гостите останаха с човек по-малко на терена,
след като червен картон получи Карлос Куинонес.

Фламенго и Ланус имат по 4 точки на върха в класирането. В група 5 Алианса Лима (Перу) победи Насионал (Уругвай) с 1:0. Единственото попадение реализира Хосе Фернандес в 16-та минута.

Насионал довърши мача с девет футболисти, след като Израел Дамонте бе изгонен в 60-та минута, а 10 минути по-късно Диего Пласенте напусна терена. Либертад води в подреждането с 6 точки, а Васко да Гама, Насионал и Алианса имат по 3 точки.

Насионал Асунсион (Парагвай) се наложи с 3:2 над Депортиво Тачира (Венецуела) в група 6. Победният гол реализира Силвио Торалес в 81-та минута. Крус Асул (Мексико) е лидер в групата с 6 точки, пред Коринтианс (Бразилия) с 4 точки, Насионал с 3 точки и Депортиво с 1 точка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация